Dodaj opinię o sklepie

Dodaj opinię

Bolesław 15.04.2021

Przejrzałem inne opinie, dlatego wcześniej zadzwoniłem do Firmy na telefon stacjonarny i stwierdzam że kontakt jest bardzo dobry. Zamówione artykuły (z naddatkiem ) otrzymałem już po dwóch dniach. Godna zaufania Firma. Zamiast wierzyć negatywom, lepiej sprawdzić. Polecam z przekonaniem.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mariola 14.04.2021

Rewelacja
Co za firma
Polecam z całego serca

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ryszard 13.04.2021

To już mój kolejny zakup w MATISTO i jak zwykle towar dobrej jakości {maseczki wielorazowe} i atrakcyjne ceny oraz szybka wysyłka. I jak zwykle prezent GRATIS -żel do dezynfekcji rąk.
Gorąco POLECAM

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewa 10.04.2021

Wszystko naprawdę super. Dobra jakość, szybka wysyłka i gratis! To pierwsze ale nie ostatnie zakupy w tym sklepie. Polecam♥️

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewa 09.04.2021

Miałam wiele obaw, po złożeniu dwóch zamówień jednocześnie na rożne maski i płyny do dezynfekcji. Zamówieni opłaciłam z góry. Paczki przyszły na następny dzień. Wszystko zgodne z zamówieniem. Jedynie do czego mogę się przyczepić to brak profesjonalnego zabezpieczenia towaru...ktoś, kto pakuje zamówiony towar nie ma wyobraźni...plastikowe puste buteleczki na dnie pudełka...mocniejsze uderzenie i popękałyby...w tym zakresie firma powinna podciągnąć jakość usług.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Alicja 08.04.2021

Pozytywnie oceniam sklep na podstawie 4 przesyłek, które zamówiłam. Miłe było to, że osoba, która pakowała produkty napisała swoje imię. Zdarzyło się, że jedna z paczek "zaginęła", ale odnalazła się w MATISTO i została odesłana na koszt sklepu.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agata 06.04.2021

Pomimo przerwy świątecznej, przesyłka dotarła szybko. Jeśli ktoś ma problem z brakiem potwierdzeń, niech sprawdza SPAM, bo np. u mnie tam wszystkie wiadomości trafiły. Wszystko zgodnie z zamówieniem, dostaliśmy nawet gratis, także polecam i też sugeruję nie patrzeć na negatywne opinie

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Monia 30.03.2021

Zamówiony towar zgodny z opisem. Szybka przesyłka. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

MAtisto to manipulatorzy 25.03.2021

Zamieszczacie na stronie opinie pozytywne, moja opinie - negatywna - oczywiście nie trafiła na stronę. Żenada

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Iwona -25.03.2021 25.03.2021

Polecam zakupy , uczciwość i rzetelność .

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Zosia 23.03.2021

Polecam. Wszystko super. Kontakt ze sprzedającym i szybka wysyłka.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Lucja 22.03.2021

Sklep godny polecenia, zamówione produkty są dobre jakościowo.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Antoni z Warszawy 22.03.2021

Zamówiłem towar w środę, towar doszedł w poniedziałek . Nie mam zastrzeżeń mimo reklamy, że towar dotrze następnego dnia. Z Legnicy do Warszawy to w końcu dawał drogi. Przewoźnik DHL też musi mieć czas na dostawę. Naczytałem się o firmie niezbyt miłych opinii, ale chyba ze strony jakiejś konkurencji. Jest OK i pozdrawiam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mira 20.03.2021

Polecam ten sklep. Maseczki i żele dezynfekujące są bardzo dobre.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

agas 19.03.2021

Polecam sklep. jestem bardzo zadowolona. Kupowałam środki do dezynfekcji.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewm 16.03.2021

Polecam ten sklep . Jestem zadowolony z zakupionego PULSOMETRU wskazuje dane pomocne w codziennej obserwacji pomiaru

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgorzata Stachowiak 04.03.2021

Paczka dotarła z dużym opóźnieniem ale wszystko ok, .W ramach rekompensaty sporo gratisów. Dziękuję

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

EUROTEKST Biuro Tłumaczeń BogusławDuda 03.03.2021

Wszystko absolutnie super!!! Dostawa kompletna na czas-bardzo szybka . Korzystam już trzeci raz z usług tej firmy. Stanowczo polecam i dziękuję bardzo za profesjonalną obsługę i właściwe podejście do klienta. Gorąco polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Elżbieta N. 27.02.2021

Zakupy robiłam kilka razy, Firma godna zaufania, Polecam,Zamówienia zgodne z opisem, Ceny niskie,l

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Grażyna 23.02.2021

Zamówienie kompletne, termin przesyłki dotrzymany. Polecam sklep

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Izabela Gil 22.02.2021

Wszystko super, gdyby tylko ktoś jeszcze odbierał telefony, albo oddzwaniał...:( sklep ekstra, ale kontakt utrudniony

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Teresa Słowik 20.02.2021

Zamawiałam wcześniej, produkty super,termin realizacji i dostawy jak w opisie, dla tego zarejestrowałam się i będę robić zakupy w MATISTO.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bogumiła 19.02.2021

Firma godna zaufania.Przesyłka ekspresowa,dobrze zabezpieczona..POLECAM!!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Grazyna 19.02.2021

Ze sklepu korzystałam kilka razy i jestem bardzo zadowolona z dostaw. Wszystko zgodnie z zamówieniem i bardzo szybko. Poleciłam znajomym.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kazimierz 13.02.2021

Wszystko zgodnie z pisem, jakość bd.,nadal będę klientem jak tylko skończą mi się zakupione produkty. Poleciłem znajomym, są zadowoleni także.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Katarzyna 10.02.2021

Czytając opinie na necie miałam mieszane odczucia.Niepotrzebnie.Wszystko zgodnie z zamówieniem i przesyłka mega ekspresowa.Jestem bardzo zadowolona i na pewno to nie ostatnie zakupy u Państwa.Bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Aneta 28.01.2021

Wszystko ok.zgodne z opisem,dobrze zapakowane .Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Grzegorz 26.01.2021

Wszystko bdb..

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

zofia szymonek Szymonek 26.01.2021

Dziękuję za szybką dostawę i upominek.Pozdrawiam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara 26.01.2021

Produkt zgodny z zamówieniem. Dostawa niestety trochę opóźniona (wg sklepu wysłano 21 01. a otrzymałam dopiero 26.01.)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Grzegorz 26.01.2021

Też bardzo pozytywnie, i gratis... Dzięki..

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Danuta 21.01.2021

Super tanio, błyskawiczna dostawa i jakość zgodna z zamöwieniem

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ryszard 20.01.2021

Jak zwykle SUPER - dobra jakość towaru,niskie ceny,szybka dostawa i jeszcze GRATIS - płyn do dezynfekcji
POLECAM

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Waclaw 18.01.2021

Trzecie moje zamowienie zrealizowane w pelni+ prezent. Dostawa w ustalonym terminie. Musze pochwalic firme kurierska, po raz trzeci dostawa w godz. podanych przez firme. Zakres godzin oczekiwania podany okolo 2 godziny.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Franciszek P. 13.01.2021

Polecam bardzo, dziekuje za prezent.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krzysztof 12.01.2021

Wszystko super .Szybka dostawa plus mały gratis.Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Zdzisław B. 07.01.2021

Błyskawicznie, świetnie zapakowane, b.dobre ceny, mały gratis. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Piotr Z. 07.01.2021

Polecam, towar zgodny z opisem. Mały gratis i szybka realizacja.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Cezary 06.01.2021

Świetne produkty z bezkonkurencyjną ceną. Do tego niezawodna, bardzo szybka dostawa. Korzystałem już kilkakrotnie i co miłe, w każdej przesyłce miałem dołączony gratis. Niewielki, ale liczy się sam fakt. Dziękuję i szczerze polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marek 05.01.2021

Szybko i profesjonalnie, produkty zgodne z opisem a miłym akcentem jest gratis w przesyłce. Niby nie wiele ale robi robotę.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

ATINA 04.01.2021

Polecam zakupy, towar zgodny z opisem, przystępne ceny , szybka dostawa, gratis do zakupów ;-)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

adambstar@poczta.onet.pl 31.12.2020

PULSOMETR MEDYCZNY PULSOKSYMETR ENITRO. Polecam. Pulsymetr działa OK. Dołączył firma mały gratis. Polecam. Dostawa szybka.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna Nowosielska 31.12.2020

Polecam, towar zgodny z opisem. Mały gratis i szybka realizacja.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kinga 30.12.2020

Wszystko super.Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara Śliwiak 30.12.2020

Zamówiłam maseczki i płyny dezynfekcyjne. Ceny niskie. Obawiałam się o jakość. Produkty były dobrze zapakowane. Maseczki chirurgiczne są OK, płyny też dobre. Otrzymałam fajny prezent. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

roman 29.12.2020

bardzo dobra

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marek 28.12.2020

Zdecydowanie Polecam. Wszystko ok

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

waldemar 25.12.2020

Towar zgodny z opisem.Zamówienie dotarło w 1,5 dnia roboczego. P O LE C A M

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

JOLANTA 22.12.2020

wszystko ok polecam...........

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Piotr 22.12.2020

Towar super dobra cena polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Urszula 22.12.2020

Towar niezgodny z zamówieniem. Zamiast 10 szczoteczek do zębów Oral B (tylko takich używam), otrzymałam (be uzgodnienia ze mną) 24 szt. szczoteczek Zig Zag, marnej jakości. Wartość szczoteczek jest niewielka i są Święta, więc sklep liczy na to, że klient nie będzie reklamował. Tym razem nie będzie, ale tylko tym razem.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji
Odpowiedź sklepu:

Szanowny Kliencie, 

Nie otrzymaliśmy informacji o wysyłce niewłaściwego towaru. Proszę się z nami skontaktować, a szczoteczki zostaną na nasz koszt natychmiast wymienione. 

Pozdrawiamy

Zespół MATISTO

Anna 22.12.2020

Aż to podejrzanie wygląda, że same tak wysokie oceny. Ale to sama prawda, zamawiam stąd regularnie i jestem bardzo zadowolona.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 22.12.2020

Aż to podejrzanie wygląda, że same tak wysokie oceny. Ale to sama prawda, zamawiam stąd regularnie i jestem bardzo zadowolona.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bożena 22.12.2020

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Nie mogłam uwierzyć w tak niską cenę pulsometrów . Towar jakościowo bardzo dobry, szybka przesyłka . Polecam, to naprawdę okazja.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgorzata 21.12.2020

Zakup zrobiłam pierwszy raz i jestem zadowolona.Towar zgodny z opisem,niska cena.Dziękuje za prezencik na pewno jeszcze skorzystam i będę polecać znajomym.Pozdrawiam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Błażej 21.12.2020

Ja również podzielam opinię przedmówców. Wszystko szybko, sprawnie i rzeczowo. Dziękuję.????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agnieszka R. 21.12.2020

Super produkty i urządzenia (pulsoksymetr) w super cenie przysłane w ekspresowym tempie - polecam !

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Vitalij 19.12.2020

Bardzo zadowolona .

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Michał 17.12.2020

Towar w super cenie, zgodny z opisem. Bardzo szybka wysyłka. Zakupy robiłem pierwszy raz ale na pewno jeszcze tu wrócę. Zdecydowanie polecam!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

bożena 17.12.2020

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Towar dobrej jakości dostałam szybko i wyjątkowo tanio i na dodatek z gratisem.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

marus65 16.12.2020

wszystko jest ok! Towar bardzo szybko wyslany , zgodny z opisem POLECAM!!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Gonia 13.12.2020

Towar zgodny z opisem, tanio i rewelacyjnie szybko.
Polecam ponieważ drugi raz korzystam z usług tej firmy i jestem bardzo zadowolona- dziękuję

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Teresa 12.12.2020

Polecam Sprzedawcę.Towar zgodny z opisem .Miłym akcentem
gratis w prezencie.Dziękuję i pozdrawiam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Lech 12.12.2020

Kupuję już od jakiegoś czasu, bardzo podoba mi się obsługa zamówień. Szybka dostawa i konkurencyjne ceny, Mam nadzieję, że to nie koniec współpracy. Serdecznie polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marysia 11.12.2020

Kilkakrotnie juz robilam zakupy u tego sprzedawcy .Towar zgodny z opisem .Cc do cen rewelacja i dotego maly gratis!! Dziekuje!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Celina 11.12.2020

Troche panikowałam - niepotrzebnie.. Dostawa zgodnie z proponowanym terminem, towar zgodny z oferta i oczekiwaniami. Bardzo dziękuję za gratis. Pozdrawiam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Zofia 11.12.2020

Zamówiony towar przyszedł szybko .Polecam gorąco

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Renata 11.12.2020

Pierwsza przesyłka utknęła u kuriera, po interwencji natychmiast wysłali następną, pełen profesjonalizm.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wiesław 11.12.2020

Wszystko w porządku.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

jerry53 11.12.2020

Szybko, rewelacyjnie tanio, polecam tego sprzedawcę

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Darek 11.12.2020

Przesyłka przyszła niekompletna. Krótki telefon i bez zbędnych ceregieli wysłali brakującą pozycję. Brawo

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

tom 11.12.2020

Przesyłka dotarła bardzo szybko. Wszystko ok. Ceny konkurencyjne. Dzięki za dodatkowy prezent.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

gerard 09.12.2020

b.dobra

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Katarzyna 09.12.2020

Towar zamówiony w piątek po południu otrzymałam w środę rano, zważywszy na okres przedświąteczny to można powiedzieć -przesyłka expresowa. Towar zgodny z zamówieniem. Dziękuję.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata S. 09.12.2020

Towar zgodny z opisem, konkurencyjne ceny,plus gratisowy upominek .Dziękuje i polecam wszystkim.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata S. 09.12.2020

Towar zgody z opisem , porządnie zabezpieczony,konkurencyjne ceny ,plus gratisowy prezent,Dziękuje i polecam wszystkim .

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

basia_b1@autograf.pl 09.12.2020

Przesyłka dotarła. Dziękuję za prezent.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Stanisław K 09.12.2020

POLECAM...Miło szybko,zgodnie z opisem,dobry kontakt i jeszcze niespodzianka w postaci prezentu.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 09.12.2020

Polecam. Szybka dostawa, niskie ceny. Dziękuję za prezent

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Maria 09.12.2020

Dzięki szybka realizacja zamówienia polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Elżbieta 08.12.2020

Polecam w 100% - szybka wysyłka, niskie ceny. Dziękuję za miły gest w postaci prezentu. Pozdrawiam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

timet@poczta.fm 08.12.2020

Polecam zakupy. Zgodność towaru w 100 %. Przesyłka z prezentem, miły gest. Dziękuję. Ceny b. dobre. kontakt b. dobry.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgorzata S 08.12.2020

Szybka,profesjonalna obsługa,dobre ceny.Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Piotr 08.12.2020

szybko,sprawnie i profesjonalnie .. polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

staszek 08.12.2020

Polecam zakupy. Zgodność towaru w 100 %. Przesyłka z prezentem, miły gest. Dziękuję.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Zbigniew 08.12.2020

Całość zakupu: super-OK-polecam!
Dzięki za prezent.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kazimierz 08.12.2020

Czekam już kilka dni na przesyłkę. DHL otrzymał tylko informację elektroniczną - czeka na dostawę przesyłki. Telefony nie są odbierane. Czekam na reakcję Matisto.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji
Odpowiedź sklepu:

Szanowyny kliencie,

Nie mamy zgłoszenia o braku otrzymania przesyłki . Proszę o pilny kontakt z naszym działem handlowym, a na pewno znajdziemy przyczynę opóznienia.

Pozdrawiamy

ZESPÓŁ MATISTO

LESŁAW 08.12.2020

BARDZO POLECAM SKLEP. Szybka dostawa,ładnie zapakowany towar plus praktyczny PREZENT od sklepu. SUPER

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Czesława 08.12.2020

Wszystko w jak najlepszym porządku.Przesyłka ekspresowa,Jestem pod ogromnym wrażeniem że tak super dbają państwo o klienta.Napewno jeszcze coś zakupię.Pozdrawiam gorąco,i życzę zdrowych i wesołych świąt ????????Dziękuję za miłą niespodziankę????????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Iwona 08.12.2020

Polecam zakupy. Zgodność towaru w 100 %. Przesyłka z prezentem, miły gest. Dziękuję.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mario 08.12.2020

Polecam, dobre ceny, produkty zgodne z opisem, dodatkowo drobny prezent do zamówienia,

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Zbigniew 07.12.2020

polecam rzetelnie zostałem obsłużony, towar dotarł taki jaki zamawiałem i do tego sprawny. Dziękuję

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

adam 07.12.2020

zakupy w MATISTO bardzo udane .Ceny bardzo przystępne ,tym bardziej ,że do produktów nie mam żadnych zastrzeżeń /no i jeszcze dołączony upominek/.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Sabex 07.12.2020

Transakcja - bez zastrzeżeń. Polecam sklep

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mariusz 07.12.2020

Zakup w sklepie intenetowym: towar prawidłowy, przesyłka zabezpieczona, żadnych niedociągnięć. Zdecydowanie polecam dobrą polską firmę.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

rad 07.12.2020

Pulsometr z prezentem -solidna firma z dobrym i tanim towarem,szybką dostawą ..POLECAM

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

eldi 07.12.2020

Moje kolejne zakupy w MATISTO - pełne zadowolenie z produktów oraz przebiegu transakcji,zawsze dołączony gratis ,drobny ale sympatyczny gest ,polecam :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Leszek 06.12.2020

Bardzo porządna firma! Przysłali nie te maseczki, co trzeba. Zareklamowałem i zwrócili różnicę!
Dziękuję i zdecydowanie polecam!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Robert 06.12.2020

Przy zakupie pulsometru wszystko przebiegło bardzo dobrze.
Pełny profesjonalizm. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

tomek 06.12.2020

kupiłem maseczki i pulsometr. Jestem zadowolony i polecam sklep oraz towar. Przy cenach jakie były na obniżkach - rewelacja.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Henryka 05.12.2020

kupiłam pulse oximeter i maseczki

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

wssml 05.12.2020

Transakcja - bez zastrzeżeń. Obecnie ceny za oferowane produkty związane z COVID - jak sprzed pandemii. Warto skorzystać.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marek 04.12.2020

Kupilem pulsometr super polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Czesław 04.12.2020

wszystko otrzymałem z pełną profesją + gratis polecam !!!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

S. Mikołajczuk 04.12.2020

Transakcja idealna, wszystko na 5 gwiazdek. Bardzo dziękuję za gratis. Polecam wszystkim, sklep zasługuje na najwyższe uznanie.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ryszard 04.12.2020

Super sklep. Bardzo atrakcyjne ceny, miła obsługa i bardzo szybka wysyłka. Bardzo dziękuję za praktyczny prezent, na czasie. POLECAM.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgorzata 04.12.2020

W dniu dzisiejszym otrzymałam zakupiony po promocyjnej cenie Pulsoksymetr oraz upominek od firmy. Dostawa przez kuriera bardzo szybka, towar zgodny z opisem. Polecam sprzedawcę na max. liczbę pkt.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 04.12.2020

Wspaniały Sprzedawca.Błyskawiczna przesyłka ,dokładnie z zamówieniem,mimo okresu przedświątecznego bez zarzutu po bardzo okazyjnej cenie.Dziękuję bardzo.Polecam zakupy.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

M 04.12.2020

Moja opinia jest również bardzo pozytywna Korzystałem dwukrotnie , otrzymałem wszystko ( + gratis ) na czas . Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marek 04.12.2020

Wczoraj otrzymałem przesyłkę. Wszystko zgodnie z opisem.Bardzo dziękuję..J

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Zbigniew 03.12.2020

Dzisiaj otrzymałem przesyłkę. Pełna satysfakcja, towary zgodne z opisem za przystępną cenę, plus gratis za który dziękuję. Super sklep, POLECAM.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marek 03.12.2020

Sklep zasługuje na najwyższe uznanie bez kozery powiem byłoby
10 gwiazdek także bym przyznał.Bardzo polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ryszard 03.12.2020

Super obsługa, super cena, błyskawiczna wysyłka, bardzo dobry towar. Dziękuję bardzo.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewa 03.12.2020

Produkt zgodny z oczekiwaniem. fachowa obsługa. Polecam. Cena przystępna. Towar zgodny z opisem.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Andrzej 03.12.2020

Już dwukrotnie robiłem zakupy w tym sklepie i pełna satysfakcja. Towary zgodne z opisem, cena bardzo przystępna, ,super zabezpieczone przed uszkodzeniem i dodatkowo za każdym razem b. przydatne obecnie gratisy, za które bardzo dziękuję. .Bardzo polecam ten profesjonalny sklep internetowy.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Waclaw 03.12.2020

po raz drugi dokonalem zakupow w tym sklepie. Wszystko otrzymalem zgodnie z zamowieniem + prezent. Polecam sklep. Bede nadal w miare potrzeby korzystal z tego sklepu. Pozdrawiam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Michaś 03.12.2020

Szybka i profesjonalna obsługa. Towar zgodny z opisem dobrze zabezpieczony. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marcin F 03.12.2020

Polecam sklep , szybko i sprawnie , a pulsometr zgodny z opisem działa idealnie . I jeszcze gratis dostałem płyn do dezynfekcji rąk , wiec serdecznie Polecam .

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Zbyszek 03.12.2020

Towar zgodny z opisem , szybka przesyłka, sklep godny polecenia, jestem bardzo zadowolony będę polecał wszystkim znajomym. Dziękuję za gratis.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Robert Bąk 03.12.2020

Towar odpowiada opisowi.Przesyłka błyskawiczna.Ceny atrakcyjne.Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Klientka 03.12.2020

Bardzo profesjonalna i szybka przesyłka. Towar dobrze zabezpieczony i miła niepsodzianka w środku. Mogę tylko podziękowac i polecić usługi tego sklepu.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Maciej 03.12.2020

Zakupiłem pulsyksometr za 14,90zł, który u konkurencji widziałem za 99zł. Dostawa kurierem w ciągu 48 godz. Polecam ten sklep

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Maria 03.12.2020

Kilkakrotnie robiłam zakupy. Towar dobrej jakści, ostatnio nawet dostałam drobny upominek. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Aleksandra 03.12.2020

.Towar zgodny z opisem, cena bardzo przystępna, ,super zabezpieczone przed uszkodzeniem Bardzo polecam ten profesjonalny sklep internetowy.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

DANUSIA 02.12.2020

Już dwukrotnie robiłam zakupy w tym sklepie i pełna satysfakcja. Towary zgodne z opisem, cena bardzo przystępna, ,super zabezpieczone przed uszkodzeniem i dodatkowo za każdym razem b. przydatne obecnie gratisy, za które bardzo dziękuję. Ostatni czas dostawy mnie zszokował (24 h od zamówienia). Bardzo polecam ten profesjonalny sklep internetowy.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

B.Piotr 02.12.2020

Super obsługa, bardzo szybka, wyroby ok, szczególnie maseczki dla dzieci , dziękujemy za gratisy

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Stanisław 02.12.2020

Sklep godny polecenia. Zawsze dokładają jakiś gratis i szybko realizują dostawę. Ceny mają konkurencyjne, a towar jest zgodny z opisem.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 02.12.2020

Polecam serdecznie sklep. Ceny produktów atrakcyjne, szybka wysyłka. Do tego prezencik :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marta 02.12.2020

Swietny sklep.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marta 02.12.2020

Wszystko w największym porządku . Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

MAREK 02.12.2020

Szybka przesyłka oraz gratis płyn do dezynfekcji polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mariusz 02.12.2020

Bardzo polecam, Bardzo dobra jakość zamówionych artykułów, sprawna obsługa, miła niespodzianka,Dziękuję za gratisy!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Maciejewska 02.12.2020

Zamawiany towar zgodny z opisem i w dobrej cenie .Zakupy za każdym razem udane. Dziękuje za dołączony upominek.Pozdrawiam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Unit 02.12.2020

Obsługa obcesowa, na prośbę o fakturę dostałem odpowiedź, że zamawiałem paragon. Jakaś kpina. Nie polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji
Odpowiedź sklepu:

Szanowny Kliencie, 

Dokumenty wystawiane są automatycznie na dane wpisane przy zamówieniu przez kupującego. Jeżeli nie zaznaczył Pan i nie wypełnił rubrykę z danymi do faktury, to automatycznie zostaje wygenerowany paragon. W tym przypadku proszę o kontakt z naszym działem handlowym a faktura zostanie dosłana.

Pozdrawiamy

ZESPÓŁ MATISTO

Ryszard 02.12.2020

To już mój kolejny zakup w Matisto. Towar dobrej jakości i w atrakcyjnych, niskich cenach. Otrzymałem także prezent w postaci płynu do dezynfekcji -przydatny np. podczas zakupów w sklepie.
POLECAM

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

KOWAL II 02.12.2020

Kupowalismy w tygodniu BLACK WEEK ceny super,towar też moze trochę dlugo szła wysyłka ale ogólnie OK

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krystyna 02.12.2020

Zamawiam drugi raz. Z pierwszego zamówienia byłam bardzo zadowolona. Wszystko ok. i jeszcze mały prezent:)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Edward Ch. 02.12.2020

Z racji mojego wieku (75 l.) często kupuję różne towary w internecie, ale takiego sklepu i takiej obsługi jeszcze nie spotkałem. Jestem bardzo zadowolony z Waszych usług i przemile zaskoczony(prezenty).Wszystkim polecam Wasz sklep bo jesteście wspaniali. Życzę samych sukcesów i milionowej klienteli.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

goska 02.12.2020

POLECAM :)
artykuły zgodne z opisem, ceny przystępne,szybka dostawa + prezent :) jestem mile zaskoczona:)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bogusław 01.12.2020

Fajny i tani sklep, bardzo polecam.
Dziękuję za gratisy, przydatne.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

PS 01.12.2020

Polecam! Juz kilka razy korzystalem ze sklepu matisto i jestem bardzo zadowolony. Szybka przesylka i jeszcze jakis gratis dokładają.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgorzata Run 01.12.2020

Bardzo dobra jakość zamówionych artykułów, sprawna obsługa, miła niespodzianka, będę robić zakupy i z czystym sumieniem polecać innym. Pozdrawiam i życzę zdrowia.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

M.M 01.12.2020

Super sklep towar zgodny z opisem, szybka dostawa zawsze dołączony gratis dziękuje

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

bara0 30.11.2020

Bardzo,bardzo dziękuję za szybką i bardzo sprawną obsługę oraz gratisy bardzo na czasie i przydatne. Super:-) jestem bardzo zadowolona. Dzięki. Oczywiście POLECAM

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

andrzej 30.11.2020

Już drugi raz zrobiłem zakupy w tym sklepie i jestem usatysfakcjonowany. Ceny przystępne nawet dla mnie emeryta, artykuły dobre, szybka dostawa dobrze zabezpieczona do transportu. Rzetelna i wyczerpująca informacja telefoniczna Gratuluję i polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Edyta 30.11.2020

Szybka realizacja zamowienia. Dbalosc o szczegoly i mila niespodzianka w paczce. Zdecydowanie polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

monika 30.11.2020

zamówiony towar skompletowany szybko i wysłany natychmiast. W paczkach nieoczekiwany gratis, obsługa i ceny rewelacyjne polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agata 30.11.2020

Polecam szybko i sprawnie

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Czarek 29.11.2020

Już dwa razy kupowałem w tym sklepie i jestem usatysfakcjonowany. Ceny przystępne nawet dla mnie emeryta, artykuły dobre, szybka dostawa dobrze zabezpieczona do transportu. Gratuluję i polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

MarekK 28.11.2020

Zamówiony towar zgodny z opisem, dobrej jakości i w bardzo korzystnej cenie, dostałem już na drugi dzień, a upominek też otrzymałem :)
Dziękuję i polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marek 28.11.2020

Produkty bardzo dobrej jakości. Szybka przesyłka. Dodatkowo otrzymałem prezent ( było to miłe). Dziękuję będę polecał Waszą stronę .
znajomym.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wiesława 28.11.2020

Dobre produkty za dobrą cenę. Szybka wysyłka..Wszystko zgodnie z zamówieniem i miła niespodzianka upominek. Bardzo dziękuję.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Karolina 28.11.2020

Szybką dostawą zgodna z zamówieniem + gratisy. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgorzata 28.11.2020

Zamówienie zrealizowane po prostu błyskawicznie. Dostarczone produkty są dobrej jakości i zgodne z zamówieniem. Upominek to bardzo miła niespodzianka. Miła jest też informacja kto moje zamówienie zrealizował, w dobie automatyzacji to cenne wiedzieć, że za zamówieniem kryje się żywa osoba. Na pewno nie jest to moje ostatnie zamówienie. Tak trzymać. Pozdrawiam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marta 28.11.2020

Szybka realizacja zamówienia zgodnie z opisem,
przesyłka dotarła ekspresowo, miłe zaskoczenie,że w sobotę też jeździ kurier. Miłym akcentem był drobny upominek

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewa Dyjankiewicz 28.11.2020

szybka dostawa zgodna z zamówieniem polecam!!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Łukasz 28.11.2020

Kolejne zakupy i miłe zaskoczenie dostawa kurierem w sobotę
Polecam gwarantowana satysfakcja

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Janusz 28.11.2020

Szybko i sprawnie, zgodne z opisem
Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

zwiloch 28.11.2020

Bardzo szybka transakcja z miłym prezentem ,Dzięki i polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marta 28.11.2020

Zamówienie zgodne z opisem. Dostawa ekspresowa już następnego dnia. Gorąco polecam!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Zofia 27.11.2020

Produkty w sklepie dobrej jakości w dobrej cenie. Przesyłka ekspresowa bezpośrednio do adresata. Niespodzianka w paczce ,drobny prezent.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Dariusz 27.11.2020

Błyskawiczna dostawa, wszystko zgodne z zamówieniem plus bardzo miła niespodzianka. Bardzo dziękuję, na pewno pozostanę stałym klientem.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anna 27.11.2020

Zamowione produkty otrzymałam już następnego dnia. Wszystko zgidne z opisem.Jestem bardzo zadowolona i mile zaskoczona upominkiem . Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beatles 27.11.2020

Szybko i sprawnie, zgodne z opisem
Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krystyna 27.11.2020

Kilkakrotnie korzystałam, za każdym razem jestem zadowolona: towar zgodny z opisem, atrakcyjne ceny, dbałość o klienta.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Katarzyna 26.11.2020

Jestem bardzo zadowolona z zamówienia. Produkty dobrej jakości w niskiej cenie, bardzo szybka dostawa + upominek. Na pewno jeszcze skorzystam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Jan K. 26.11.2020

Produkty na czasie dobrej jakości i w rozsądnych cenach. Zamawiałem kilkaktrotnie - do każdej paczki dostałem upominek. Dobry kontakt e-mail ze sprzedawcą.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bogusława 26.11.2020

Towar zgodny z opisem, atrakcyjne ceny. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Jan 26.11.2020

Wielokrotnie kupuję towar w sklepie. Kupiłem wiele maseczek i środków czystości oraz kosmetyki. Towary mają dobrą cenę i duże rabaty, zawsze ponad 10%. Jest to najlepszy sklep w tej branży. Gorąco polecam. Jan U.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara 26.11.2020

Doskonałe produkty w bardzo niskiej cenie dostawa w krótkim terminie + upominek korzystałam kilkakrotnie dziękuję i serdecznie pozdrawiam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ewa Jazlowiecka. 25.11.2020

Jestem bardzo zadowolona z zamówionych produktów a zwłaszcza z bardzo szybkiej dostawy .Napewno nie raz jeszcze skorzystam.Pozdrawiam.Dziekuje za upominek.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 25.11.2020

Nie wszystko było, brak części masek N95, już pisałam, ale tej opinii nie zamieszczono

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji
Odpowiedź sklepu:

Szanowny Kliencie,

Zachęcamy do nontaktu z naszym działem handlowym, gdyz nie otrzymaliśmy informacji o brakach w zamówieniu. 

Pozdrawiam

Zespół Matisto

 

 

JOLANTA 25.11.2020

szybko i sprawnie,polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agnieszka 25.11.2020

Sklep i produkty godne polecenia. Natychmiastowa wysyłka. Warto skorzystać.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ryszard 25.11.2020

Wszystko w należytym porządku. Miło korzystać z takiego sklepu. Bardzo polecam!!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Jadwiga Ficyk 24.11.2020

Bardzo dobry sklep. Niedrogie artykuły higieniczne. Szybka realizacja zamówienia. Zawsze dołączony jakiś drobiazg w gratisie. To już kolejne moje zakupy i na pewno nie ostatnie. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Emilia Schubert 24.11.2020

Wszystko ok. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

zofia szymonek Szymonek 24.11.2020

Bardzo dziękuję za szybką dostawę i upominek,pewnie jeszcze wrócę

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

tadeomi 23.11.2020

Szybka realizacja. Zamówione art. bez uwag - czyli OK OK OK

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

waclaw 23.11.2020

zamowione produkty otrzymalem zgodnie z zamowieniem+prezent. Polecam sklep. W miare potrzeby bede korzystal z tego sklepu.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

evadent 22.11.2020

polecam atrakcyjne ceny ,towar zgodnie z zamówieniem dostarczony w ciągu 3 dni

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

KrKr 21.11.2020

Bardzo szyba realizacja, dobry asortyment i dobra jakość

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

ulka 21.11.2020

szybko sprawnie i na temat

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kami 21.11.2020

Polecam zakupy ceny atrakcyjne zwlaszcza na promocjach , dodatkowo bonusy :) szybka dostawa i towar zgodny z opisem. Na pewni o jeszcze sk9rzystam z okazji!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Alicja 20.11.2020

wysyłka szybka, produkty dobrej jakości, niska cena w porównaniu z innymi firmami,

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Edward 20.11.2020

Towar nowy i zgodny z opisem. Szybka dostawa, dobre pakowanie oraz w dostawie bonus, to miłe. Ceny rewelacyjne na wyroby z grupy "higiena" bowiem zakupu dokonałem w tej grupie asortymentowej. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bednarczyk 20.11.2020

Polecam tego sprzedawce!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agnieszka 19.11.2020

Wysyłka błyskawiczna. Towar dobrze zabezpieczony.
Dziękuję za miły gratis. Jak najbardziej polecam!!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Urszula W 19.11.2020

Polecam.Zamówione artykuły dotarły szybko i zgodnie z opisem. Dziękuję za gratisy.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

marian 19.11.2020

kontakt super ,załatwienie problemów super
miło polecić takiego sprzedawcę.Pozdrawiam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgorzata 19.11.2020

Wszystko ok., towar dostarczony zgodnie z zamówieniem. Polecam sklep.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Jacek 19.11.2020

Profesjonalna obsługa , szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ludwika 18.11.2020

Jestem zadowolona , fachowa i rzetelna obsługa.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

M. Sowula 18.11.2020

REWELACJA. Zamawiałam w sklepie środki dezynfekujace i biżuterię. Zamówienia zawsze przychodziły BARDZO SZYBKO, Towar naprawdę najwyższej jakości. Płyny pięknie pachną i mieszczą się do torebki a biżuteria PIĘKNA, dokładnie taka jak na zdjęciach. Dziękuję za upominek.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgorzata 18.11.2020

Mojej opinii dalej nie ma...???

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Robert 18.11.2020

Dziękuję za szybką dostawę, produkty zgodne z opisem, drobny upominek dodaje klasy sprzedawcy, dobra praktyka handlowa. Polecam sprzedawcę.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara Kraków 18.11.2020

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marta S. 18.11.2020

Wszystko zgodnie z zamówieniem, bardzo szybka dostawa. Dziękuję za drobny upominek. Firma godna polecenia.
Pozdrawiam i polecam się na przyszłość.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Rafał Grabiec 17.11.2020

POLECAM !!!
Szybko i zgodnie z opisem. Pozdrawiam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mariusz 17.11.2020

Firma godna Polecenia !!! Wszystko w zgodzie z opisem i mimo wiadomych utrudnień super terminowo . Dzięki za miły dodatek - niespodziankę. Pełna PROFESKA. Dziękuję za transakcję. Życząc wszystkim nam zdrowia Pozdrawiam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Sabina B. 16.11.2020

Wszystko ok. Paczkę zamówiłam 11.11, przyszła dziś (16.11), ale jest informacja na stronie, że mogą być opóźnienia, co nie jest dziwne ze względu na czas, w jakim wszyscy się znaleźliśmy. Dziękuję za miły upominek ????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Daniel 14.11.2020

jestem zadowolony z obsługi. POLECAM

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara 13.11.2020

Jestem zadowolona z obsługi przez ten sklep. Ilość i jakość zgodna z zamówieniem. Dziękuję za miły, mały prezent.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

andrzej 13.11.2020

bardzo szybka dostawa towar bez zastrzeżeń-dodatek gratis/dzięki polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krzysztod 13.11.2020

oby wszystkie sklepy na allegro tak działały to by było super

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgorzata 13.11.2020

niestety są nieterminowi, Nie prawda jest,że realizują zamówienie w ciągu 24 godzin. Paczka nie dotarła na czas.
Pewnie leżała pod drzwiami mieszkania i została skradziona

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji
Odpowiedź sklepu:

Szanowny kliencie,

Proszę o pilny kontakt z naszym działem handlowym, gdyż nie otrzymaliśmy takiej informacji więc nie możemy zareagować. 

Pozdrawiawamy. ZESPÓŁ MATISTO

Kaska 12.11.2020

Świetny sklep od asortymentu po obsługę i realizację.Godny polecenia co już zrobiłam..i dziękuję za gratis????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Grzegorz 12.11.2020

Profesjonalna obsługa , towar zgodny z opisem. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Grzegorz 12.11.2020

Polecam. Profesjonalna obsługa szybka wysyłka ,towar zgodny z opisem

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

AS 12.11.2020

Bardzo dobry sklep. Szybka realizacja, towar zgodny z opisem.
bardzo dobra komunikacja. Polecam!!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 11.11.2020

Przy tak dużym zamówieniu złożonym dzisiaj po raz 4 proszę fajny gratis Sklep polecam????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 11.11.2020

Super sklep towar zgodny z opisem, szybka dostawa zawsze dołączony gratis dziękuje ????poleciłam kilku osobom już też kupują ????

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

JOLANTA 11.11.2020

Super sklep , szybka dostawa, możliwość płatności przy odbiorze, wiem za co płacę, bardzo polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Włodzimierz Szwejkowski 09.11.2020

Polecam. Fachowa , profesjonalna obsługa klienta.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

balansmed 09.11.2020

Sklep godny polecenia. Zamówienia składamy systematycznie i wszystko jak do tej pory jest ok.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Iza 09.11.2020

Zamawiam od dawna w tym sklepie i muszę przyznać , że warto. Przy jednym z zamówień brakowało towaru w paczce , kontakt ze sklepem był fatalny, ale to podobno przez dużą ilość zamówień. Po wyjaśnieniu sytuacji braki zostały dosłane już następnego dnia. Następne zamówienie zostało zrealizowane ekspresowo. Polecam sklep.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Klient 07.11.2020

Super

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Dariusz 06.11.2020

To już moje ente zamówienie. Przyznam, że pomimo małej wpadki z jednym z zamówień oceniam sklep na max profesjonalnie.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Monika 06.11.2020

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa, wysoka jakość produktów i miły gratis. Jestem bardzo zadowolona i na pewno tu wrócę! Dziękuję!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

EWELINA 06.11.2020

Tiwar zgodny z opisem , szybka przesyłka, sklep godny polecenia, jestem bardzo zadowolona będę polecała wszystkim znajomym. Dziękuję za gratis.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agnieszka 06.11.2020

Świetny zakup, szybka dostawa. Polecam!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

fjjgfhkhjl 06.11.2020

jest ok

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Dorota 05.11.2020

Po raz kolejny udane zakupy. Polecam i pozdrawiam!!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

JOLA 05.11.2020

Szybka przesyłka. Towar zgodny z opisem.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Magonia 04.11.2020

Po kilku dniach przesyłka dotarła. większość zamówionych rzeczy jest OK, tylko jeden rodzaj maseczek (przyłbic} jest trochę zdeformowanych

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bożena 03.11.2020

To już mój trzeci zakup w tym sklepie. Jak zawsze towar zgodny z opisem, realizacja błyskawiczna. Po 2 dniach towar został dostarczony.
Dziękuję za gratis.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Basik 46 01.11.2020

Zamówienie dotarło po 8 dniach ale była informacja, że ze względu na dużą ilość zamówień wysyłka towaru może się opóźnić, Towar zgodny z opisem. Dziękuję serdecznie za gratis, Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Polecam. Szybko sprawnie profesjonalnie. 31.10.2020

Brak zarzutów. Dziękuję za gratis.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krystyna 30.10.2020

Wszystko przebiegło bez zarzutu.
Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Adama 29.10.2020

Wszystko ok. Serdeczne dzięki za gratis. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

JT 29.10.2020

Zadowolona klientka pozdrawia i dziękuje.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ancolek.k 28.10.2020

Towar dostarczony w ekspresowym tempie po 2 dniach.
Zaskakująco dobre zapachy w perfumetkach. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Eugeniusz Zieliński 27.10.2020

Paczka dotarła po 12 dniach i troszeczkę , ale wszystko ok . Myślę ,że nie zawinił tutaj dostawca !!! Sklep Ok i polecam !!!!!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krzysztof 27.10.2020

Wszystko ok. Serdeczne dzięki za gratisy. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgorzata Bartoszek 23.10.2020

Paczka dotarła po 3 dniach - wszystko zgodne z zamówieniem plus dodatkowy prezent :). Polecam ten sklep :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Jolanta z Warszawy 21.10.2020

Dziękuję za paczkę i niespodziankę w postaci gratisu. Produkty są zgodne z opisem. Jestem bardzo zadowolona. Polecam zakupy w tej firmie. Dziękuję. Dzisiaj ponownie złożyłam zamówienie.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wiktor 20.10.2020

Wszystko przebieglo bez zarzutu.
Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Jurek 20.10.2020

Dziękuje za paczkę, którą dzisiaj otrzymałem i za duuuuuuuuuuuuuży gratis. Zapraszam wszystkich do zakupu.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Agnieszka 20.10.2020

Bardzo szybko i profesjonalnie.Caly towar dotarł w nienaruszonym stanie nawet butelki.No i oczywiście za każdym razem jakiś gratis.Polecam bardzo

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beata 17.10.2020

Złożyłam zamówienie 09.10 i 14.10 otrzymałam całe kompletne zamówienie. Bardzo dziekuję.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Alina 13.10.2020

Dziekuje dziś otrzymałam paczkę, towar zgodny z opisem,szybko, no i prezent -czego sie nie spodziewałam.Zapraszam wszystkich do zakupu w tej firmie.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Barbara 06.10.2020

W dniu wczorajszym otrzymałam przesyłkę od Państwa,wszystko zgodnie z zamówieniem plus gratis, po wypróbowaniu dziś zamawiam to i owo,tylko oby nie potłukły się buteleczki z zawartością płynną. Dziękuję i polecam Was innym.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

sklep Trafika 01.10.2020

drugie zamówienie. Wysyłka szybka i zgodna z zamówieniem. Niestety towar żle zapakowany Pierwszym razem 1 szt płynu zbita ale bez konsekwencji dla pozostałych w paczce produktów. Za drugim razem na 25 szt płynu 5 zbitych buteleczek z płynem co spowodowało częściowe uszkodzenie tańszych maseczek zapakowanych jedynie w w karton zbiorczy bez folii .Poza tym bez negatywnych uwag

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji
Odpowiedź sklepu:

Szanowny Kliencie,

Prosimy o kontakt z nami a uszkodzone produkty zostana natychmiast dosłane. 

Pozdrawiamy.

ZESPÓŁ MATISTO

 

Izabela 29.09.2020

Zamawiam w tej firmie już chyba czwarty raz. Bardzo rzetelna i wiarygodna firma. Przesyłki dobrze zapakowane i zabezpieczone. Dziękuję za dołączony gratis:) Polecam firmę :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

klient 24.09.2020

Szybka realizacja, produkty zgodne z zamówieniem. W w transportu uszkodzeniu uległa lub w sklepie została w niewłaściwy sposób zapakowana jedna butelka,
co spowodowało wylanie się płynu i zniszczenie kolejnego produktu. Pozostałe produkty nie były zniszczone. Otrzymałem upominek- dodatkowy produkt. Napisałem e-maila z informacją opisującą tę sytuację i bez problemu i niemal natychmiast, bo już po dwóch dniach otrzymałem kolejną przesyłkę z produktami. Wszystko dotarło do mnie w idealnym stanie. Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ryszard 23.09.2020

Dzięki za szybką i sprawną transakcję,żona jest zadowolona z otrzymanych perfum. A ja chciałbym polecić kupującym maseczki wielorazowe za 1 zł sztuka. Są wygodne i praktyczne.. Podziękowania także za otrzymany gratis.
Jeszcze do WAS wrócę.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bożena 18.09.2020

To już mój drugi zakup w tym sklepie. Do każdej przesyłki dołożony został mały gratus. Miły akcent wiele mówiący o sprzedawcy.
Towary dobrej jakości, wysyłka błyskawiczna.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Stanisław Ćwik 14.09.2020

Znakomity sklep, rewelacja! Dodaję do swoich ulubionych i polecam wszystkim, bo sam już przymierzam się do następnych zakupów.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Stanisław Wałkiewicz 01.09.2020

Świetny kontakt, rzeczowa informacja, bardzo dobre produkty i sprawna realizacja zamówienia. Czy można oczekiwać więcej? Bardzo dziękuję za transakcję. Jestem bardzo zadowolony.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Misia 30.08.2020

Perfumy bardzo trwałe, nie różniące się od oryginałów. Jesteśmy z mężem zadowoleni i z czystym sumieniem możemy polecić sklep jak i sam produkt. Pozdrawiam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mariola 28.08.2020

Szybka przesyłka, towar zgodny z zamówieniem. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Beauty Way 25.08.2020

Super sprzedawca, kontakt bardzo dobry, produkty rewelacyjne. W podziękowaniu za zakupy dostałam gratis produkt wysokiej jakości .Dziękuje.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Aga 24.08.2020

Błyskawiczna wysyła. Produkty wysokiej jakości. Dziękuję za rabat :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ruda 14.08.2020

Polecam płyn Bacler. Pachnący a ręce po nim jak po najlepszym kremie. Rewelacja.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ryszard 13.08.2020

SUPER SKLEP, to już mój kolejny zakup, dobra jakość produktów przy niskich cenach, dobry kontakt i szybka dostawa, POLECAM
Dzięki za dodatkowy artykuł gratis.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Józefa 11.08.2020

Super sklep, płyn do dezynfekcji bardzo dobry i do tego mały bonus, dziękuje

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Puzia 11.08.2020

Fajny pachnący płyn. Dzięki i polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ećka 01.08.2020

Bardzo dobry towar w super cenach. I te grrratisy :D przemiła obsługa Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mazi 29.07.2020

O godz. 16 zakup, paczka u mnie już była na drugi dzień. Dzięki za gratis :) Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Pepe 24.07.2020

W końcu trafiłem na dobrej jakości płyn do dezynfekcji, pachnący i nie śmierdzi. Polecam BACLER-a 25ml. Dzięki i na pewno do Was jeszcze wrócę :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Joanna 03.07.2020

kilka razy zamawiałam ,wszystko super.Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Artur 30.06.2020

Produkty dobrej jakości ,szybka realizacja zamówienia

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Fryzjer Marek 29.06.2020

Produkty dobrej jakości i błyskawiczna wysyłka. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Jolanta- Kielce 10.06.2020

Bardzo dziękuję za szybką realizacje. Wczoraj zamówiłam, dzisiaj otrzymałam przesyłkę. Polecam w 100%.
BRAWO

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Prywatna Praktyka Stomatologiczna 05.06.2020

Dobrej jakości środki do dezynfekcji. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Pensjonat Marysia 05.06.2020

Dziękuję za udaną transakcję. Polecam przyjemnego w zapachu Baclera. Pozdrawiam. :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

JANUSZ PESZYŃSKI 04.06.2020

dlaczego dajecie tylko pozytywne opinie?

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji
Odpowiedź sklepu:

Szanowny kliencie, 

Opinie są publikowane wszystkie, nie filtrujemy komentarzy . Nasza firma dokłada wszelkich starań by każdy klient był zadowolony z dokonanych zakupów. 

Pozdrawiamy. ZESPÓŁ MATISTO

Bardzo zadowolony klient 04.06.2020

W trakcie transportu uległa uszkodzeniu jedna z butelek. Bez żadnych zbędnych formalności i natychmiast została mi dosłana nowa. Byłem pozytywnie zaskoczony bezproblemową i błyskawiczną reakcją firmy!!! Tylko takich handlowców spotykać na swojej drodze!! GORĄCO POECAM!!!!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Studio piękna 04.06.2020

Produkty zgodne z opisem. Ekspresowa wysyłka

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krecik 04.06.2020

Rękawiczki super ładne i mocne! Polecam!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Przychodnia Wielospecjalistczna 03.06.2020

Produkty zgodne z opisem. Gorąco polecam płyn BACLER 80% bardzo ładnie pachnie.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Firma Motoryzacyjna 03.06.2020

WSZYSTKO OK. POLECAM!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Biuro Konstrukcyjno - Architektoniczne 03.06.2020

Płyny pachnące jak w opisie. Błyskawiczna wysyłka. Sklep godny polecenia!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Karolina 02.06.2020

Kupiłam biżuterię Seyes bardzo ładna wysokiej jakości i faktycznie wykonana z naturalnych elementów.
Zdecydowanie polecam. :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Adam 02.06.2020

Produkty zgodne z opisem, szybka wysyłka. Polecam!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Mariusz 02.06.2020

Wszystko otrzymałem szybko i zgodnie z zamówieniem.
Polecam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Małgorzata 02.06.2020

Udane i szybkie zakupy, godny polecenia sklep!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

ANNA 02.06.2020

SUPER PŁYNY. WSZYSTKO NA CZAS. POLECAM.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Zaklad fryzjerski " u dużego Noska pl" 02.06.2020

wszystko zgodne z opisem

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krzysztof Alchimionek 02.06.2020

Szybka wysyłka, towar dobrze zabezpieczony

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Zakład Fryzjerski RENATA 26.05.2020

Towar pierwsza klasa w super cenie. Błyskawiczna dostawa. Dziękuję i polecam :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Jola 18.05.2020

Świetny sklep. Kupiłam płyn do dezynfekcji za 49 zł, i dostałam w gratisie radio które na allegro kosztuje 50 zł. Na początku myślałam ze to taki chwyt reklamowy z tym gratisem, a tu miłe zaskoczenie. Dziękuję Matisto i na pewno jeszcze do Was wrócę. Pozdrawiam i życzę sukcesów .

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Monika 15.05.2020

Bardzo sprawne zakupy, w przystępnej cenie. Firma godna polecenia!!

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Zbynek 12.05.2020

DZIĘKI ZA GRATIS :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Krystyna 11.05.2020

Wszystko otrzymałam szybko i zgodnie z zamówieniem, zamawiałam dwa razy u tego producenta, ale za drugim razem za zakupy powyżej 50 zł miał być gratis - wybrałam zestaw karaoke i go nie dostałam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji
Odpowiedź sklepu:

Dziękujemy za ponowny zakup w naszym sklepie. Jeżeli nie otrzymała Pani wybranego "gratisa" to najmocniej przepraszamy. Proszę się z nami skontaktować, a brakujący dodatek zostanie natychmiast  dosłany. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie.

Dział sprzedaży MATISTO

Ala 07.05.2020

Dobry wybór. :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

ewa 07.05.2020

dzień dobry zajrzałam na sttone ente certyfizaione macchine gdzie można sprawdzić poproawność CE i oto nie ma takiego ceryfikatu wychodzi na to że to podrobiony certyfikat ...

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji
Odpowiedź sklepu:

Jesteśmy legalnie działającą  firmą . Kupiony płyn MEDICOR jak najbardziej spełnia wszystkie wymagane normy i jest zgłoszony jako produkt biobójczy na który zostało wydane pozwolenia o numerze : 0577/TP/2020 . http://bip.urpl.gov.pl/pl/biuletyny-i-wykazy/produkty-biob%C3%B3jcze  Wrazie jakich kolwiek wątpliwości, zapraszamy do kontaktu z naszym biurem obsługi. Pozdrawiamy. Zespół MATISTO.

Wiesia_B 07.05.2020

Polecam. Zakup o godz. 13.20. , paczkę otrzymałam na drugi dzień ok godz. 9 rano :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Sklep pod Brzozą 07.05.2020

Płyn pachnący tak jak w opisie. Lecz nie polecam wysyłkę paczkomatami tylko kurierem.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ramomiak 05.05.2020

ok

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Witko 03.05.2020

Pomylona faktura, lecz szybko dosłali poprawną. Po za tym wszystko ok. Pozdrawiam

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Zakład kosmetyczny u WIOLI 03.05.2020

Polecam płyn BACLER. Ładnie pachnie i 80% alkoholu.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Firma OUTLET MARKET Poleca 03.05.2020

Polecamy sklep MATISTO. Świetne produkty w przystępnych cenach.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Elwira 02.05.2020

Kupiłam naszyjnik lecz w duchu spodziewałam się za te pieniądze tanią chińszczyznę, a tu iła niespodzianka. Towar bardzo ładny i faktycznie z naturalnych elementów. Zdecydowanie polecam. :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Kaka-dzugu 02.05.2020

Bacler i Mały spray pierwsza klasa. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Klient z Wrocławia 02.05.2020

Lekkie opóźnienie ale nie z winy sprzedającego. Proponuje wysyłkę kurierem, bo paczkomaty mają opóznienia !

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Aga 28.04.2020

Polecam płyn Bacler. Pachnący płyn do dezynfekcji. Rewelacja !

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

ZENIU 28.04.2020

OK. POLECAM

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Ramzes 25.04.2020

Wszystko tak jak powinno być. Polecam . Roman z Poznania.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Zenek z Radomia 25.04.2020

Ładnie pachnie i duża zawartość alkoholu w Bacler . Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Waldi 25.04.2020

Dzisiaj doszło. ok

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Anka 24.04.2020

Polecam 5L BACLER . Ładnie pachnie w przeciwieństwie do śmierdzącego płynu z orlenu.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Bogusik33 24.04.2020

Wszystko ok. szkoda że brak paczkomatów :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Stały klient. 24.04.2020

Kolejny zakup. W szczególności polecam duży płyn 5L BACLER, ładnie pachnie. :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Szczepan 22.04.2020

Fajny sklep, drugie zamówienie również ok.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

OK 20.04.2020

OK

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

SeBeK 20.04.2020

oki toki.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Renata Wawa 20.04.2020

Te małe fiolki MEDICOR 25ml REWELACYJNE. Właśnie złożyłam ponowne zamówienie. Proszę o szybką dostawę. Pozdrawiam. :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

BogiS 18.04.2020

ok. szybko

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

BBB 17.04.2020

Drugi zakup w tym sklepie. Dzięki za gratisa.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

PIOTR 15.04.2020

PO ZAKUPIE TOWAR OTRZYMAŁEM SZYBKO, NA DRUGI DZIEŃ, LECZ BRAKOWAŁO JEDNEJ MASECZKI. PO ZGŁOSZENIU TEGO DOSŁALI MI BRAKUJĄCY TOWAR WRAZ Z GRATISEM. DZIĘKI I POZDRAWIAM.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marta.M 15.04.2020

Odbiór osobisty w firmie. Polecam.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Klient 14.04.2020

Kupiłem maski, rękawiczki i płyn ,wszystko ok. W szczególności ten mały płyn medicor okazał się bardzo fajny i przydatny. Polecam :)

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Marek 14.04.2020

Sklep OK, szybka dostawa, wszystko zgodnie z zamówieniem.

Zgodność produktu
Jakość obsługi
Czas realizacji

Wyrażam zgodę na otrzymywanie newslettera

Oprogramowanie sklepu internetowego Sellingo.pl