Dodaj opinię o sklepie

Dodaj opinię

Marek Krynica 04.08.2022

Wszystko w porządku i profesjonalnie szybkość dostawy błyskawiczna, choć w przeszłości było różnie i mocno zastanawiałem się czy ponownie kupować w tym sklepie. Miłe zaskoczenie i pozytywne zmiany.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Barbara Czapska 18.07.2022

Chciałabym wyrazić swoją opinię. Niestety zawiodłam się bardzo zamawiając rękawice nitrylowe bezpudrowe L 3op.Towar niezgodny z zamawianym bo zamiast 3op dostałam 2op plus niespodzianka rolka po taśmie z logo hurtowni i kilka kartek papierowych po naklejkach które są przyklejane do wysyłki. Nie wiem czemu miało to służyć chyba po prostu żeby sztuka się zgadzala(3 to 3). Pani Kamilo oprócz tej niespodzianki nie było paragonu a powinien być. Nie będę dochodzić kto to zrobił, a przypuszczam że to jeden z Pani pracowników, który to pakował. W ten sposób ma Pani wśród pracowników złodzieja który Panią okrada z towaru. Przesyłka dotarła nie powiem, ale szybko nie była ani porwana ani odklejana, tylko zdziwiło mnie to że była poprostu,, lejąca '' te opakowania rekawic w tym worku foliowym przeznaczonym do wysyłki latały w nim. Po otwarciu nie powiem nerw mi to naruszyło,chcialam z tym iść do rzecznika praw konsumenta, ale córka mnie powstrzymała. Mamo daj sobie spokój powiedziała. Przykro mi bardzo że tak się stało Z poważaniem Barbara Czapska Biała Podlaska

Zgodność produktu + - - - -
Jakość obsługi + - - - -
Czas realizacji + + + + +
Odpowiedź sklepu:

Pani Barbaro,

Dziękuję za wyrażenie opinii, lecz nie mieliśmy od Pani żadnych sygnałów o brakach w przesyłce. Realizujemy wiele zamówień dziennie, i mimo naszych starań, mogą zdążyć się  takie sytuacje, i  które należy nam zgłaszać abyśmy mogli błyskawicznie zareagować. A co do braku paragonu w paczce, przypominamy że dokumenty potwierdzające transakcję, wysyłane są drogą elektroniczną na adres e-mail podany przy rejestracji. Pani Barbaro, prosimy o pilny kontakt (gdyż po komentarzu nie możemy ustalić Pani zamówienia ) a doślemy brakującą paczkę rękawiczek. 

Pozdrawiam

Zespół MATISTO 

Jacek Więcław 02.07.2022

Super sklep! Atrakcyjne ceny i bardzo szybka dostawa! Do tego jeszcze drobny upominek! Serdecznie dziękuję i polecam!!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Janek 29.06.2022 29.06.2022

Jestem bardzo zadowolony szybka wysyłka, towar zgodny z zamówieniem dostałem dodatkowe produkty.
Miła rozmowa z sprzedawcą co można więcej? Polecam sklep, każdy znajdzie coś dla siebie niedrogo szybko.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Piotr 28.06.22. 237200 28.06.2022

Ekspresowa wysyłka, Wszystko zgodnie z zamówieniem. Ogromny wybór artykułów, rewelacyjny kontakt ze sprzedającym, rabaty i promocje. GORĄCO POLECAM!!!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Arkadiusz 26.05.2022 nr 228610 26.05.2022

Przesyłka ekspresowa, towar zgodny z zamówieniem, cenowo atrakcyjnie do tego dają rabat i upominki. Polecam sprzedawcę w 100 procentach

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ela Z. 23.05.2022

Towar zgodny z opisem, przesyłka dotarła błyskawicznie a do tego otrzymałam drobny upominek i kod rabatowy. Serdecznie polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ela Z. 22.05.2022

Towar zgodny z opisem , przystępna cena, błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

sajki 18.05.2022

Zamówiłam dwie maty węchowe - błyskawicznie wysłane, zgodne z opisem, niedrogie, a zwierzakom się bardzo podobają. :)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

haspopara 13.05.2022

Towar bardzo dobry. Szczoteczki ekologiczne. Prezent dodatek do towaru. Szybka wysyłka .Polecam ten sklep.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Mykhailo 12.05.2022

Wszystko ok.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

andrew 10.05.2022

Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, sprawnie.
Towar zgodny z opisem.
Dodatkowy upominek do zamówienia.
Polecam ten sklep

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

eskimos_57 09.05.2022

Polecam sprzedającego. Naprawdę warto utrzymywać kontakt z tym sklepem.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

wk2802 09.05.2022

Bardzo szybka dostawa, produkty dobrze opisane i zgodne z rzeczywistym stanem. Bardzo zróżżnicowany asortyment w cenach bardzo przystępnych. Kolejnym atutem jest kilka dodatkowych drobnych przedmiotów traktowanych jako gifty. Polecam zakupy w MATISTO

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Bożena 05.05.2022

Polecam, zamawiam stale i jestem zadowolona

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ela 02.05.2022

Wszystko super,towar zgodny z zamawianym plus niespodzianka

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Polecam 01.05.2022

Świetna cena, szybka wysyłka, produkt zgodny z opisem. Polecam!!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ewelina 30.04.2022

Wszystko zgodnie z opisem i szybko.
Polecam w 100procentach i napewno w przyszłości wrócę

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

battist 06.04.2022

Produkty zgodne z opisem ,cenowo atrakcyjnie do tego dają rabat, realizacja błyskawiczna - nic ująć POLECAM!!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Janusz Z 04.04.2022 04.04.2022

Zakupy w MATISTO realizowałem już wielokrotnie . Sklep oferuje szeroki asortyment towarów w przystępnych cenach, nie zawsze dostępnych w marketach i innych sklepach . Szybka dostawa . Polecam !

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Bożena P. 28.03.2022

Wszystko załatwione szybko i sprawnie. Towar w porządku, obsługa klienta również. Upominek :) Sklep polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Sylwia 28.03.2022

Przesyłka ekspresowa, towar zgodny z zamówieniem, polecam sprzedawce

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Mieczysław S. 28.03.2022

Lampy UV przyszły w bardzo dobrej cenie i jakości - POLECAM

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Marek.l 22.03.2022

100% pewnosci

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Joanna P. 19.03.2022

Przesyłka dotarła szybko, wbrew opinii innych osób. Wszystko w paczce było zgodnie z zamówieniem plus dodatkowy prezent :) niespodzianka. Polecam ;)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Celina 18.03.2022

Niestety tym razem produkt zamawiany przyszedł ale typ inny niż w zamówieniu i na fakturze. Reszta bez zarzutu.

Zgodność produktu + + - - -
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Krystyna 17.03.2022

Właśnie dzisiaj dostałam kolejną zamawianą paczuszkę.
Szybka dostawa .Towar w bardzo dobrych cenach .Duży wybór. Zawsze gratisik i rabacik na kolejne zakupy. Polecam!!!!!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Bogdan66-r 15.03.2022

Polecam .Towar dobrej jakości ,profesjonalna obsługa.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Irena 13.03.2022

Jestem bardzo zadowolona. Super cena. Polecam ten sklep.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Marek 13.03.2022

Bez zarzutu

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Barbara 12.03.2022

Transakcja przebiegła pomyślnie ,sprawnie towar zgodny z opisem

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Dorota 04.03.2022

Wszystko zgodne z opisem ,szybko, sprawnie , tanio

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Henryk Ppaorcki 02.03.2022

Przesyłka nadeszła szybko, tanio, zgodnie z zamówieniem.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Andrzej S. 02.03.2022

Profesjonalnie przeprowadzona transakcja-szybko,zgodnie z zamówieniem Cena bardzo atrakcyjna + niezapowiedziany Gratis. Bardzo polecam ta Firmę.
Kupię w Matisto jeszcze nieraz.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Sławomir 01.03.2022

Uczciwość i nowoczesność to dewiza sprzedającego. Dziękuję za transakcję. Polecam i pozdrawiam serdecznie.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Bodek93 22.02.2022

Szybko zgodnie z zamówieniem no i tanio. Bardzo polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Kasia 22.02.2022

Przesylka szybko, tanio!!! i solidnie. Polecam te firme

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Karolina 21.02.2022

Polecam, zawsze szybka i sprawna przesyłka oraz towar zgodny z opisem.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Kuba 20.02.2022

Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

irek01 20.02.2022

szybko tanio i zgodnie z zamówieniem .Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

elsikor1970@gmail.com 19.02.2022

Szybko i tanio. Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ella 19.02.2022

Szybko i tanio

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Elzbieta 19.02.2022

Polecam ten sklep, szybko i dobrze

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Renata 18.02.2022

Również polecam,solidnie i terminowo wykonana usługa.Jak będę potrzebowała artykułu, który macie , z pewnością zakupię go u Was.Dzięki za upominek, bardzo przydatny

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Wojtek 17.02.2022

Super szybko i jeszcze niespodzianka.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Michał 17.02.2022

Ekspresowa realizacja pod same drzwi. Rewelacja!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Imrozz 17.02.2022

Polecam. Szybka obsługa, produkt bardzo dobry jakościowo. I gratisik do każdego zamowienia.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Antoni 17.02.2022

Sprawnie, szybko, zgodnie z opisem POLECAM!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Marta 17.02.2022

Polecam, szybka i sprawna przesyłka oraz towar zgodny z opisem.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ewa Pieczynska 16.02.2022

Polecam zamówienie bardzo szybko zrealizowane /dostępne ceny/dodatkowy upominek ????

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Dariusz T 16.02.2022

Jestem zadowolony z zakupów w tym sklepie. Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

start2study 16.02.2022

Kupuję już kilka razy i wszystko się zgadza z zamówieniem. Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Tania 16.02.2022

Profesjonalizm, szybkość obsługi. Tak trzymać.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Robert 16.02.2022

kolejne zakupy szybko, zgodne z opisem, polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ewa Pieńkowska 15.02.2022

Bardzo profesjonalna obsługa. Aż miło robić zakupy. Towar zgodny z opisem. Będę robić zakupy. Serdecznie POLECA

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Arleta 15.02.2022

Szybka przesyłka, duży wybór produktów, świetne ceny i...jeszcze gratisik od firmy. Brawo

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Witold 15.02.2022

Polecam z pełną odpowiedzialnością, produkty bez zarzuty, natomiast rekcja na zakup jak i przesyłka błyskawiczna. Miłym akcentem był prezencik, dziękuję i pozdrawiam do miłego ponownego ,,handlowania'.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

HML 14.02.2022

Jedyne ale to cena wysyłkii.!!!! Bo jak na paczkomat to trochę za dużo !

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Henryk 14.02.2022

Kupuję od początku pandemii-szybko i sprawnia
Polecam sklep bez kantów !!!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

bgluch66@gmail.com 12.02.2022

Polecam, produkty bardzo dobre,
zgodne z opisem, mała niespodzianka i rabat na następne zakupy

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + -

Agatka 10.02.2022

szybkość zapakowania i dostarczenia przesyłki powalająca - rewelacja, zanim zapłaciłam to już przesyłka była w paczkomacie i oczywiście niespodzianka w środku, jakość towaru zgodna z opisem
dziękuję i pozdrawiam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

bizaizior 10.02.2022

sprawna, szybka transakcja

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Małgorzata 10.02.2022

Firma zapewnia o jednodniowej realizacji zamówienia. Ja czekam trzy dni, żadnej informacji, telefony wszystkie wyłączone, na maile nie odpowiadają, nie wiem skąd te pozytywne opinie

Zgodność produktu + - - - -
Jakość obsługi + - - - -
Czas realizacji + - - - -
Odpowiedź sklepu:

Szanowny Kliencie, 

Przepraszamy najmocniej za opóznienie które nie wynikło z naszej winy lecz z zagubieniem paczki przez kuriera. Mamy nadzieję że gratisy który Pan otrzymał, z rekompensują te 2 dni opóznienia. Jeszcze raz przepraszamy i zapraszamy ponownie.

Zespół MATISTO

dor46@poczta.onet.pl 09.02.2022

Błyskawiczna wysyłka. Otrzymany przedmiot zgodny z opisem. Bardzo dobra jakość produktu, długi, aktualny termin użycia. Cena do przyjęcia. Profesjonalna obsługa. Żadnych problemów z zakupem. Gorąco POLECAM ten sklep.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Honoris 09.02.2022

Towar zgodny z opisem, dobrej jakości.
Miłym akcentem są gratisy, które otrzymałam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Zdzisław 09.02.2022

Od początku pandemii w naszym kraju zamawiam środki dezynfekujące w tym sklepie internetowym. Zawsze zamówienie było realizowane bez żadnego problemu i zgodnie z specyfikacją. Wszystkie przesyłki były realizowane bardzo szybko i sprawnie. Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

bama74@tlen.pl 09.02.2022

Polecam. Szybka obsługa, produkt bardzo dobry. I niespodzianka przy odbiorze

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Marek 08.02.2022

Super sprzedawca

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Dorota 08.02.2022

Polecam - czuję się dopieszczona błyskawiczną realizacją zakupu , przystępną a nawet bardzo dobrą ceną , kodem rabatowym na następne zakupy i upominkiem od Firmy . Następne zakupy zrobię właśnie tu :)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

A???? 08.02.2022

Błyskawiczna, profesjonalna obsługa. Gorąco polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Tadeusz 07.02.2022

Wszystko sprawnie dostarczone, towar pierwsza klasa.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Brązowy 07.02.2022

Polecam. Szybko, sprawnie, ceny też w porządku.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ewa 04.02.2022

Sprawnie, szybko, zgodnie z opisem

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Beata 04.02.2022

polecam sklep-są błyskawiczni w wysyłce,dodatkowo dokładają upominek w postaci żelu do rąk.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Angelika 03.02.2022

Szybko i sprawnie. Polecam ????

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Jan 03.02.2022

Solidna firma. W 1godz. po złożeniu zamówienia, towar był gotowy do nadania. Mniej niż 40godz. towar na miejscu. Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Wiesiek 03.02.2022

Kolejny raz kupowałem w tym sklepie. Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Małgorzata 02.02.2022

Przystępne ceny, sprawnie, polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Małgorzata 02.02.2022

Wielokrotnie korzystałam z produktów Matisto, solidna firma. Same superlatywy.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Krystyna 02.02.2022

Bardzo fajny sklep. Różnorodny towar.
Towar zamówiony ,zapłacony i bardzo szybka realizacja.
Polecam!!!!!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Lidka 01.02.2022

Polecam. Szybka wysyłka. Bardzo dobra cena. Test na C-19 w aptece 35zł a tutaj zamówiłam ten sam za 7.90:) Jestem też zadowolona z długopisow. Polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Małgorzata K. 01.02.2022

Szybko, sprawnie i zgodnie z zamówieniem

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Anita 31.01.2022

Bardzo szybka realizacja zamówienie. Towar zgodny z opisem. Zamawiam prywatnie jak i na firmę i wszystko zawsze zgodnie z planem. Polecam :-)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Małgorzata 30.01.2022

Wszystko sprawnie, szybko. Polecam ????

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Paweł 29.01.2022

Zakupiłem butelki termiczne i jestem zadowolony jak i z produktu tak i z ceny .Gorąco polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ania 29.01.2022

Szczerze polecam, doszło wszystko co zamawiałam. Wystraszyłam się jak już po złożeniu zamówienia przeczytałam trochę negatywnych opinii. Ale przesyłka dotarła po 6 dniach od złożenia zamówienia.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Barbara 28.01.2022 28.01.2022

Po raz trzeci korzystałam z oferty tego sklepu.Towar otrzymałam w dniu dzisiejszym zgodnie z zamówieniem. Ceny bardzo przystępne - ogolnie jestem zadowolona. Polecam zakupy w tymże sklepie. Pozdrawiam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Bogdan 28.01.2022

Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Alina 28.01.2022

niskie ceny, bardzo dobry kontakt, gratis

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Sławomir 27.01.2022

Polecam, pozdrawiam, dziękuję za transakcję.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Wieslaw 27.01.2022

atrakcyjne ceny za dobre artykuly szybka dostawa

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Mariak 27.01.2022

Zamówienie zrealizowane szybko i poprawnie. Polecam sklep.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Dorota 27.01.2022

Szybko, sprawnie.Jedyny minus za opakowanie przesyłki, ponieważ dotarła do mnie w pogniecionym opakowaniu.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Aleksander 27.01.2022

Prawdopodobnie jeden z nielicznych dobrych sklepów! Tak dalej trzymajcie!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Magda 27.01.2022

Przesyłka doszła, wszystko się zgadza. Dziękuję

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Halina 27.01.2022

Po raz kolejny korzystam z oferty sklepu, polecam produkty ochrony osobistej dobrej jakości, w dobrej cenie. Zamówienie zrealizowane szybko, bez zastrzeżeń, polecam sklep

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Hanna 26.01.2022

Tanio, szybko i sprawnie. Serdecznie polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Nick Taskar 26.01.2022

Polecam - artykuły medyczne i higieniczne w dobrych cenach, porządnej jakości i dostarczone szybciutko.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Grażyna 26.01.2022

Bardzo tanio,sprawnie ,szybka dostawa ,dodatkowy gratis.
Dziękuję i polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Czolo40 26.01.2022

wszystko z zgodne z zamówieniem

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Bernadeta 26.01.2022

Towar zgodny z opisem, dobra jakość przy niskiej cenie. Szybka wysyłka. Polecam zakupy

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

MN 25.01.2022

Szybko, sprawnie i zgodnie z zamówieniem

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Stefania 25.01.2022

Zgodnie z zamówieniem super szybko

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + -

Stefania 25.01.2022

Zgodnie z zamówieniem super szybko

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + -

Stenia 25.01.2022

Super szybko i sprawnie ????

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Krzysztof K. 25.01.2022

Wszystko super i szybko.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

lancet@op.pl 25.01.2022

Bardzo polecam. Jakość obsługi, czas realizacji oraz zgodność z zamówieniem bez zastrzeżeń.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

kierownik 25.01.2022

Bardzo szybka obsługa. Dostawa towaru zgodna z zamówieniem. Super sklep

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Alicja 25.01.2022

Super towar za przystępna cene, zawsze z miłym gratisikiem :)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ewa F 22.01.2022

Polecam sklep za szybka dostawę, zgodność produktów, miła obsługę
Byłam miłe zaskoczona szybka wysyłka i upominkiem ????????

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Grześ 22.01.2022

POLECAM

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Edward 22.01.2022

Polecam sklep. Wszystko jest ok!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

RS 22.01.2022

Wszystko ok.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ela 21.01.2022

Szybko i sprawnie. Dziękuję i serdecznie polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Agata 21.01.2022

Bardzo profesjonalna obsługa. Szybko, bez żadnych problemów, bardzo polecam. Szeroki asortyment towarów :)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Grocho 21.01.2022

Szybko, tanio i solidnie

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

MC 20.01.2022

Polecam sklep. Tanio i zgodnie z zamówieniem.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Barbara Zakrzewska 20.01.2022

Bardzo dziękuję za szybką, kompletną przesyłkę. Wszystko doszło w idealnym stanie.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Tomasz 20.01.2022

Super produkt ostrzałka do noży.Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Janina 20.01.2022

Szybka obsługa,super ceny,bardzo dobra jakość ,bardzo duża roznorodna oferta,jeden z najlepszych sklepów internetowych

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Teresa 19.01.2022

Szybko i sprawnie. Serdecznie polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Krystyna 19.01.2022

Szybka dostawa, niskie ceny, polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Wojtek 19.01.2022

tanie dobre produkty. szybka dostawa polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Musielak 18.01.2022

Ok polecam Firmę

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Unit... 18.01.2022

Super sklep.Polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Czarek 17.01.2022

Szybka wysyłka, tanie produkty, super sklep. Bardzo polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

AK 16.01.2022

Świetne i niedrogie produkty z szybką dostawą. Super.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Jerzy B. 16.01.2022

Szybko,sprawnie, zgodnie z opisem. Polecam :-)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Marysia 14.01.2022

wszystko ok, towar super, szybka wysyłka, polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

gieluc 14.01.2022

Bardzo szybka dostawa. Atrakcyjna cena. Miły upominek. Polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Bogusław 14.01.2022

Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Bogusław 14.01.2022

Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Agnieszka 14.01.2022

Szybka realizacja zamówienia, towar dobrze zapakowany i zgodny z opisem na stronie internetowej. Do zamówienia dodany gratis :) Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Roman 14.01.2022

Bardzo szybko, bez problemu, produkty ok .
Polecam ta firme .

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Stefan-W 14.01.2022

Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Jedker50 13.01.2022

Super sklep, polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Aneta 13.01.2022

Szybka obsługa. Bardzo dobra jakość produktów w korzystnych cenach, a do tego gratisy i rabaty :-) Polecam!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Maciej 12.01.2022

Polecam pod każdym względem. Sprawna wysyłka , zgodność z opisem, dobra jakość, niska cena.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Deny 12.01.2022

Szybko sprawnie i tanio wiec polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Sławek 11.01.2022

Kolejny raz kupiłem zestawy maseczek przeciwwirusowych. Bardzo dobra jakość, jak zawsze. Szybka dostawa.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Sylwia 11.01.2022

Polecam zakupy w sklepie matisto.pl
Szybką wysyłka, przystępne ceny, duży asortyment

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Maria 11.01.2022

Towar zgodny z opisem-pokrowce na fotele, ładne,porządnie uszyte z miłego w dotyku materiału. Szybka realizacja i przesyłka+ Gratis. Gorąco Polecam i pozdrawiam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Marzena MC 10.01.2022

Bardzo szybka wysylka, produkt swietnej jakosci. Polecam zakupy

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Agnieszka KK 09.01.2022

Kupiłam drobne elementy do kijków trekingowych- zamówienie zrealizowano szybko i z małym gratisem, jestem zadowolona :) dodatki do kijków pasują i wszystko jest zgodnie z opisem. Polecam!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Magdalena J 05.01.2022

Zawsze błyskawiczna wysyłka, wszystkie produkty bardzo dobrej jakości w świetnej cenie. Polecam zakupy.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

DarekBienek 05.01.2022

Super szybka obsługa. Towar dotarł w nienaruszonym opakowaniu.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Wiesław 04.01.2022

Po raz kolejny robię zakupy i jestem całkowicie zadowolony, zarówno co do ceny, jakości towaru jak i dostawy. Polecam znajomym i nieznajomym

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

qookiee 02.01.2022

POLECAM, SZYBKO, SOLIDNIE, BEZPROBLEMOWO, Z GRATISEM!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

barbara rupnicka rupnicka 31.12.2021

Dla mnie osobiście jest to sklep REWELACJA- zamawiam i .. góra 2 dni mam towar. SUPER. Ceny przystępne, jakość ok, Gorąco polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ewa 30.12.2021

Wszystko super

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Franciszek 30.12.2021

Towar zgodny z opisem. Superszybka realizacja i przesyłka. Polecam i pozdrawiam. :)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

krzychwa 29.12.2021

sumienny i szybki sprzedawca - nie trzeba czekać na towar tygodniami. Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Stanisław 29.12.2021 29.12.2021

Polecam. Kilkakrotnie kupowałem - zawsze szybko, sprawnie i zgodnie z zamówieniem

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ela 29.12.2021

MATISTO - Naprawdę wspaniała obsługa klienta, korzystne ceny i solidnie zapakowany towar do wysyłki, bardzo szeroki asortyment - polecam wszystkim!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Andrzej 29.12.2021

Zamówiony towar otrzymałem szybko, zgodnie z zamówieniem, jakość adekwatna do ceny. Polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Stanisław 24.12.2021

Polecam.Szybko sprawnie towar zgodny z opisem

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Alicja 24.12.2021

Polecam sklep. Szybka dostawa. Ceny atrakcyjne.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Firma Polaris - Tadeusz J. 23.12.2021

Długopisy mi się podobają.
Szybka wysyłka.
Dostaliśmy gratisy.
Polecam firmę :)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Marcin 22.12.2021

Błyskawiczna wysyłka, wszystko super, polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Zbyszek 20.12.2021

Wszystko ok. Zgodnie z opisem. Bardzo szybkie terminy realizacji.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

maciek 20.12.2021

Dokonałem zakupu kilku rzeczy w sklepie Matisto. Przesyłka nadeszła błyskawicznie, zabezpieczona należycie i wszystko przebiegło wzorowo. Polecam:)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Małgorzata 19.12.2021

Świetna firma. Produkty zgodne z opisem, kontakt z obsługą rewelacyjny, czas przesyłki szybki. Stosunek ceny do jakości rewelacyjny. Polecam firmę z czystym sumieniem ????

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Kasia 19.12.2021

Polecam sklep Matisto ????za sumienność,dobre ceny ,bardzo szybki czas wysyłki ,odpowiednio spakowany produkt,miła i rzetelna obsługa:-D

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Bogdan 17.12.2021

Pierwszy raz zamówiłem kilka produktów w sklepie MATISTO .Przesyłka dotarła bardzo szybko .Wszystko zgodnie z zamówieniem. W pełni polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Grzegorz 16.12.2021

Wszystko ok, polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

???? motyl 15.12.2021

Towar zgodny z opisem,szybka dostawa,wiele razy zamawiałam jak do tej pory nie zawiodłam się. Polecam.????

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Grzegorz H. 15.12.2021

Dostałem nawet mały prezent. Bardzo miło.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

ARKADIUSZ 15.12.2021

Towar odbierałem osobiście, zawsze przygotowany, dobrej jakości i dobry kontakt. Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Radek 15.12.2021

Towar zgodny z opisem. POLECAM

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Grażyna 14.12.2021

Parę razy zamawiałam, jestem bardzo zadowolona. Towar dobry i niedrogi,szybka dostawa. Polecam .

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Andrzej Ch. 12.12.2021

Towar otrzymałem dobrze zapakowany kompletny i bardzo szybka dostawa. Super dostawca Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Sławomir 12.12.2021

Polecam,pozdrawiam, dziękuję za transakcję oraz za miłą niespodziankę.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Piotr 12.12.2021

Kilkakrotnie kupowałem w sklepie MATISTO wszystko zawsze było Ok.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

klientka 11.12.2021

Szybka realizacja zamówienia. Zostałam powiadomiona o braku towaru i możliwości zwrotu pieniędzy lub wybrania innego artykułu. Oczywiście wybrałam artykuł :-). Pełen Profesjonalizm. Polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Rewelacja 10.12.2021

Znalazłem ofertę na licytacji w sklepie MATISTO, produkt zgodny z opisem i to dwa razy tańszy niż u konkurencji. Zdecydowanie Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Maja 09.12.2021

Polecam:)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Kasia 08.12.2021

Robię zakupy zarówno prywatnie jak i na firmę. Wszystko na najwyższym poziomie, a wysyłka błyskawiczna. Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Marek 07.12.2021

Super sklep.Jestem zadowolonym klientem.Jak coś jest w ofercie to jest. Krótki czas oczekiwania. Dogodna forma dostarczenia i zapłaty.Oceniam na TAK!!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Sebastian 06.12.2021

Wszystko zgodnie z opisem, szybka realizacja. Zdecydowanie polecam!!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Mirosław Figiel 05.12.2021

Ostatnie zamówienia zrealizowane ekspresowo- super!!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Trzomski 04.12.2021

Szybko, sprawnie, tanio, z upominkiem :) wszystko ok, polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Jola 04.12.2021 04.12.2021

Super sklep, super towar

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Maria 03.12.2021

Wszystko zgodne z zamówieniem ,dodatkowo otrzymałam upominek,polecam !

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Janek 03.12.2021

Zakupione maseczki oraz długopisy, zgodne z opisem. Naprawdę trafiłem na dobry sklep. Będę częściej zaglądał do tej firmy. Polecam i pozdrawiam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Beata 03.12.2021

Wszystko ok. Towar zgodny z opisem, szybka dostawa. Bardzo polecam!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

mm57 02.12.2021

Bardzo szybko, zgodnie z zamówieniem,miły gratis !!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Izabela 02.12.2021

Jestem zadowolona ze współpracy z tą firmą. Towar spełnia oczekiwania; szybka przesyłka. Polecam!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Bernarda 30.11.2021

To już moje kolejne zakupy w tym sklepie. Towar zgodny z opisem. Cenowo bardzo dobrze. Jestem bardzo zadowolona

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Tomek 30.11.2021

Dostawa dobrze zabezpieczona w określonym w ofercie czasie, zgodna z zamówieniem i opisem zawartym w ofercie.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Artur 29.11.2021

Kupiłem trytytki mocne. Wysyłka w następny dzień po zamówieniu. Towar zgodnie ze specyfikacją, ładnie zapakowany z prezentem. Polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

ANDRZEJ 29.11.2021

kupiłeś SZCZOTKA KAŚKA ODKURZACZ RĘCZNY OBROTOWY KASIA (11018060941), a sprzedający MatistoPL13 otrzymał Twoją wpłatę.Tylko że, nie mogę dać pozytywnej oceny produktu, z prostej przyczyny, szczotko-odkurzacz nie spełnia swojego zadania.

Zgodność produktu + - - - -
Jakość obsługi + - - - -
Czas realizacji + + + + +

Monika 29.11.2021

Polecam, sprzedawca godny polecenia, ceny przystępne, szybka wysyłka.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Marcin 28.11.2021

Kupiłem palniki/ zapalniczki żarowe na gaz. Świetny, niezawodny, prosty produkt w dobrej cenie, tak jak powinno być. Opis, dostawa, obsługa bez zarzutu.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Brzezina 27.11.2021

Byłam, jestem i będę Waszą klientką, obsługa super. Poprawiłabym tylko wykazy produktów - wielokrotne powtarzanie tych samych powoduje wydłużenie czasu poszukiwań a czasu nie zawsze mamy dużo. Pozdrawiam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Beata 27.11.2021

Zamówienie dotarło szybko i było kompletne. Polecam sklep !!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Adam 27.11.2021

Tranzakcja przebiegła wzorowo , polecam sprzedawcę.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Sylwia 26.11.2021

Przesyłka szybko dotarła. Niestety zakupiony ,,Regulowany ścisk do słoni,,element metalowy, który dokręca siłę ,jest zardzewiały.Szkoda????

Zgodność produktu + + + - -
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Andrzej 25.11.2021

W okresie ostatniego roku kilkakrotnie kupowałem w sklepie MATISTO - głównie artykuły związane z pandemią, ale nie tylko.
Za każdym razem przesyłka docierała błyskawicznie, zakupione przedmioty były dobrej jakości i zgodne z opisem.
W pełni polecam !!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Andrzej 25.11.2021

Towar otrzymałem dobrze zapakowany i w komplecie. Super dostawca . polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Aga 25.11.2021

Wszystko zgodne z opisem. Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Dominika 25.11.2021

To już 3 raz jak zamawiam produkty zawsze szybko, sprawnie. Towar zgodny z opisem.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Michał 24.11.2021

Wszystko zgodnie z opisem, szybka realizacja. Zdecydowanie polecam!!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Anka 24.11.2021

Wszystko ok. Zgodnie z opisem. Bardzo szybkie terminy realizacji.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

feniks 24.11.2021

zgodnie z opisem

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

jnykiel 22.11.2021

Wszystko zgodnie z opisem. Niestety, kanisterek z płynem
dezynfekcyjnym był nieszczelny. Po zareklamowaniu, że wylało się ponad pół zawartości pojemnika firma MATISTO przesłała mi nowy pełny kanisterek.
Jestem bardzo mile zaskoczony reakcją sklepu.
Bardzo dziękuję i polecam firmę MATISTO.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Marcin 20.11.2021

Super cena, dobra jakość .

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ola M 19.11.2021

Jakość obsługi na wysokim poziomie, szybka wysyłka i miły prezent gratis :D Dziękuje i polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Agata 19.11.2021

Polecam :)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Kasia 18.11.2021

Przesyłka blyskawiczna, towar zgodny z opisem,w rzeczywistości jeszcze piękniejszy i w dodatku miła niespodzianka ,polecam ten sklep:)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Krystyna 17.11.2021

Pozytywna szybka obsługa. Dziękuję i zdecydowanie polecam. Miły gest - kod rabatowy.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Agnieszka 15.11.2021

Towar zgodny z opisem, wszystko szybko, sprawnie. Gorąco polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

maruda 14.11.2021

błyskawiczna wysyłka, gratisik bardzo przydatny a niespodziewany, polecam ten sklep!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Maciej 14.11.2021

Zamówiony towar zgody z opisem, dostarczony bardzo szybko po dokonaniu zamówienia. Sprzedawca godny polecenia

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Tomek.W 14.11.2021

Firma super .Więcej umominkòw i gratisòw dostałem niż kupiłem. Szybka wysyłka zgodność zakupionego towaru . Napewno poszperam i coś kupię napewno nie raz

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Krzysztof 13.11.2021

Kolej zakup i kolejny powód do zadowolenia. Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

zby 13.11.2021

Wszystko w jak najlepszym porządku. Towar dostarczony bardzo szybko, dołączony kupon zniżkowy. Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Rafffff 12.11.2021

Spoko firma polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Iwona 12.11.2021

Wszystko zgodnie z opisem, miłe zaskoczenie z pierwszym zamówieniem, dostałam upominek oraz kod rabatowy na następne zakupy, skorzystam napewno, polecam MATISTO

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Mariusz 12.11.2021

Wszystko super szybko i sprawnie, nawet gratis był

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Andrzej W 11.11.2021

Wszystko jest na wysokim poziomie obsługi. Polecam wszystkim. A.W.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Małgorzata 11.11.2021

Wszystko zgodne z opisem , szybka dostawa . Zdecydowanie polecam!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Andrzej 09.11.2021

Po raz drugi w ciągu tygodnia zrobiłem zakupy za każdym razem szybko tanio i fachowo. Polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Anna 08.11.2021

Wszystko zgodne z opisem(MASKA KN95 FFP3 Z ZAWORKIEM MASECZKA OCHRONNA CE), szybka dostawa i do tego upominek. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Polecam! Zdecydowanie polecam!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Firma Vision 08.11.2021

Wszystko sprawnie, zgodnie z opisem.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Sylwia 07.11.2021

Szczoteczki bambusowe super, piękne kolory; pojemniczki również. Zgodne z opisem aukcji, super jakość, niska cena, szybka wysyłka; w paczce gratis niespodzianka. Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Halina 07.11.2021

Kupiłam maszynkę do golenia,jest super, mąż zadowolony szybka wysyłka i dołączony gratis- miły akcent kod rabatowy, dziękuję i polecam !

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Marzena 06.11.2021

Super sklep, godny polecenia. Szybka dostawa,świetny kontakt ze sprzedającym. Wszystko na plus.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Jacek 06.11.2021

Zdecydowanie polecam. Skorzystam ponownie.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Sylwia 05.11.2021

Maseczki wraz z żelami dostarczone szybko. Wczoraj zamówiłam, dziś otrzymałam. Towar dobrej jakości a przed wszystkimi dobra cena. Do tego gratis. Dziękuję i polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Jarek 04.11.2021

Towar dostarczony szybko i zgodnie z zamówieniem. Kod rabatowy i upominek gratis. Gorąco polecam Matisto. ????

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Piotr 03.11.2021

Zakupiłem długopisy , są super , WSZYSTKO BARDZO SUPER!!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Anna Nogawczyk 02.11.2021

Przystępne ceny, szybka realizacja, towar zgodny z zamówieniem, spełnia moje oczekiwania.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Agnieszka 02.11.2021

Udana transakcja. Towar zgodny z opisem + dodatkowo upominek.
Dziękuje i polecam:)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Anna 21.10.2021

Konkretny sklep, jasne opisy produktów oraz spory asortyment mnie akurat interesowały płyny do dezynfekcji. Szybka dostawa i dobry kontakt z klientem, gratisy i kody rabatowe zdecydowanie na plus!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Anna 21.10.2021

Konkretny sklep, jasne opisy produktów oraz spory asortyment mnie akurat interesowały płyny do dezynfekcji. Szybka dostawa i dobry kontakt z klientem, gratisy i kody rabatowe zdecydowanie na plus!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Iwona 16.10.2021

Bardzo dobra jakość obsługi paczka przyszła następnego dnia w środku oprócz zamówionych artykułów był jeszcze gratisowy upominek i rabat na następne zakupy. Polecam wszystkim, ceny bardzo przystępne. Na pewno jeszcze będę korzystać.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Grzegorz 16.10.2021

Wszystko Super . Polecam !!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

C.K. 16.10.2021

Polecam współpracę z firmą. Zakupy robiłam wielokrotnie .(dział dezynfekcja)Towary zgodne z opisem. Szybka wysyłka. Kupony rabatowe na kolejne zamówienie .:)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Jan 15.10.2021

Bardzo sprawna dostawa i brak jakichkolwiek zastrzeżeń co do zamówionych produktów - są bardzo dobrej jakości i w pełni spełniają moje oczekiwania :)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Karolina 15.10.2021

Wszystko OK, polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Paweł 14.10.2021

Super oferta, długopisy ładne i trwałę, torby (reklamóki) trwałe. Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Bogdan 13 10 2021 r 13.10.2021

Firma dobra ciekawe rzeczy maja na pewno u nich bede jeszcze kupowal obsluga szybka no i jeszce jakis gratis daja .

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Bożena 13.10.2021

Sklep SUPER pod każdym względem Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Aneta 13.10.2021

Wszystko super. Polecam!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Aneta 13.10.2021

Wszystko sprawnie i szybko. Towar zgodny z opisem. Polecam!!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

LAF1 12.10.2021

5+ za szybką dostawę.Polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Andrzej 12.10.2021 12.10.2021

Jakość towaru, ceny, pakowanie, terminy dostawy - wszystko na najwyższym poziomie. Dziękuję Pani Ewelinie za kod rabatowy. Tak trzymać!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Małgorzata 11.10.2021

Wszystko ok Towar zgodny z zamówieniem i szybka wysyłka.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Katarzyna 10.10.2021

Wszystko zgodne z opisem, szybka dostawa i do tego upominek. Polecam!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

DERMED 08.10.2021

Polecam ten sklep . Jestem zadowolony z zakupionego towaru.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Paula 07.10.2021

Sklep godny polecenia. Będę korzystała częściej :)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

marcin 25.05.2021

super firam biore juz ponad 30 razy i wszystko ok tylko nieraz kuriel jest kiepski

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Anna 22.05.2021

Sklep - super

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Anna 19.05.2021

Wszystko w tym sklepie jest na 5

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Elżbieta 14.05.2021

Polecam sklep .Towar dostałam w 2 dniu .Maseczki dobre i taniutko
Napewno się jeszcze przydadzą,drobny upominek też fajny.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Małgorzata 12.05.2021

Towar bardzo szybko dostarczony i zgodny z zamówieniem. Dodatkowo dołączony upominek. Nie należy wierzyć wszystkim negatywnym opiniom. Polecam z przekonaniem. To jest moje drugie zamówienie.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Jolanta S. 07.05.2021

Wszystko zgodne z zamówieniem i opisem . Szybki termin realizacji. Sklep godny polecenia. Prezent gratis. Jest to mój kolejny zakup w tym sklepie.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Klient zadowolony 23.04.2021

Czytałam opinie o sklepie bardzo nieprawdziwe!!
Przesyłkę dostałam po 2 dniach ok 200 masek wszystkie super jakości i za bardzo dobra cenęIIII gorąco pozdrawiam żadnych nieprawidlowosci po drodze! polecam gorąco!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Katarzyna Smoter 22.04.2021

Polecam, towar zgodny z opisem, szybka realizacja zamówienia.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Artur Szajner 19.04.2021

Szybka wysyłka, zamawiałem wielokrotnie i zawsze było wszystko zgodnie z zamówieniem. Bardzo polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Bolesław 15.04.2021

Przejrzałem inne opinie, dlatego wcześniej zadzwoniłem do Firmy na telefon stacjonarny i stwierdzam że kontakt jest bardzo dobry. Zamówione artykuły (z naddatkiem ) otrzymałem już po dwóch dniach. Godna zaufania Firma. Zamiast wierzyć negatywom, lepiej sprawdzić. Polecam z przekonaniem.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Mariola 14.04.2021

Rewelacja
Co za firma
Polecam z całego serca

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ryszard 13.04.2021

To już mój kolejny zakup w MATISTO i jak zwykle towar dobrej jakości {maseczki wielorazowe} i atrakcyjne ceny oraz szybka wysyłka. I jak zwykle prezent GRATIS -żel do dezynfekcji rąk.
Gorąco POLECAM

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ewa 10.04.2021

Wszystko naprawdę super. Dobra jakość, szybka wysyłka i gratis! To pierwsze ale nie ostatnie zakupy w tym sklepie. Polecam♥️

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ewa 09.04.2021

Miałam wiele obaw, po złożeniu dwóch zamówień jednocześnie na rożne maski i płyny do dezynfekcji. Zamówieni opłaciłam z góry. Paczki przyszły na następny dzień. Wszystko zgodne z zamówieniem. Jedynie do czego mogę się przyczepić to brak profesjonalnego zabezpieczenia towaru...ktoś, kto pakuje zamówiony towar nie ma wyobraźni...plastikowe puste buteleczki na dnie pudełka...mocniejsze uderzenie i popękałyby...w tym zakresie firma powinna podciągnąć jakość usług.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Alicja 08.04.2021

Pozytywnie oceniam sklep na podstawie 4 przesyłek, które zamówiłam. Miłe było to, że osoba, która pakowała produkty napisała swoje imię. Zdarzyło się, że jedna z paczek "zaginęła", ale odnalazła się w MATISTO i została odesłana na koszt sklepu.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + -

Agata 06.04.2021

Pomimo przerwy świątecznej, przesyłka dotarła szybko. Jeśli ktoś ma problem z brakiem potwierdzeń, niech sprawdza SPAM, bo np. u mnie tam wszystkie wiadomości trafiły. Wszystko zgodnie z zamówieniem, dostaliśmy nawet gratis, także polecam i też sugeruję nie patrzeć na negatywne opinie

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Monia 30.03.2021

Zamówiony towar zgodny z opisem. Szybka przesyłka. Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

MAtisto to manipulatorzy 25.03.2021

Zamieszczacie na stronie opinie pozytywne, moja opinie - negatywna - oczywiście nie trafiła na stronę. Żenada

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Iwona -25.03.2021 25.03.2021

Polecam zakupy , uczciwość i rzetelność .

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Zosia 23.03.2021

Polecam. Wszystko super. Kontakt ze sprzedającym i szybka wysyłka.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Lucja 22.03.2021

Sklep godny polecenia, zamówione produkty są dobre jakościowo.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Antoni z Warszawy 22.03.2021

Zamówiłem towar w środę, towar doszedł w poniedziałek . Nie mam zastrzeżeń mimo reklamy, że towar dotrze następnego dnia. Z Legnicy do Warszawy to w końcu dawał drogi. Przewoźnik DHL też musi mieć czas na dostawę. Naczytałem się o firmie niezbyt miłych opinii, ale chyba ze strony jakiejś konkurencji. Jest OK i pozdrawiam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + -

Mira 20.03.2021

Polecam ten sklep. Maseczki i żele dezynfekujące są bardzo dobre.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

agas 19.03.2021

Polecam sklep. jestem bardzo zadowolona. Kupowałam środki do dezynfekcji.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ewm 16.03.2021

Polecam ten sklep . Jestem zadowolony z zakupionego PULSOMETRU wskazuje dane pomocne w codziennej obserwacji pomiaru

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Małgorzata Stachowiak 04.03.2021

Paczka dotarła z dużym opóźnieniem ale wszystko ok, .W ramach rekompensaty sporo gratisów. Dziękuję

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

EUROTEKST Biuro Tłumaczeń BogusławDuda 03.03.2021

Wszystko absolutnie super!!! Dostawa kompletna na czas-bardzo szybka . Korzystam już trzeci raz z usług tej firmy. Stanowczo polecam i dziękuję bardzo za profesjonalną obsługę i właściwe podejście do klienta. Gorąco polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Elżbieta N. 27.02.2021

Zakupy robiłam kilka razy, Firma godna zaufania, Polecam,Zamówienia zgodne z opisem, Ceny niskie,l

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Grażyna 23.02.2021

Zamówienie kompletne, termin przesyłki dotrzymany. Polecam sklep

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Izabela Gil 22.02.2021

Wszystko super, gdyby tylko ktoś jeszcze odbierał telefony, albo oddzwaniał...:( sklep ekstra, ale kontakt utrudniony

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + - - - -
Czas realizacji + + + + +

Teresa Słowik 20.02.2021

Zamawiałam wcześniej, produkty super,termin realizacji i dostawy jak w opisie, dla tego zarejestrowałam się i będę robić zakupy w MATISTO.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Bogumiła 19.02.2021

Firma godna zaufania.Przesyłka ekspresowa,dobrze zabezpieczona..POLECAM!!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Grazyna 19.02.2021

Ze sklepu korzystałam kilka razy i jestem bardzo zadowolona z dostaw. Wszystko zgodnie z zamówieniem i bardzo szybko. Poleciłam znajomym.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Kazimierz 13.02.2021

Wszystko zgodnie z pisem, jakość bd.,nadal będę klientem jak tylko skończą mi się zakupione produkty. Poleciłem znajomym, są zadowoleni także.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Katarzyna 10.02.2021

Czytając opinie na necie miałam mieszane odczucia.Niepotrzebnie.Wszystko zgodnie z zamówieniem i przesyłka mega ekspresowa.Jestem bardzo zadowolona i na pewno to nie ostatnie zakupy u Państwa.Bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Aneta 28.01.2021

Wszystko ok.zgodne z opisem,dobrze zapakowane .Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Grzegorz 26.01.2021

Wszystko bdb..

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

zofia szymonek Szymonek 26.01.2021

Dziękuję za szybką dostawę i upominek.Pozdrawiam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Barbara 26.01.2021

Produkt zgodny z zamówieniem. Dostawa niestety trochę opóźniona (wg sklepu wysłano 21 01. a otrzymałam dopiero 26.01.)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + - - -

Grzegorz 26.01.2021

Też bardzo pozytywnie, i gratis... Dzięki..

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Danuta 21.01.2021

Super tanio, błyskawiczna dostawa i jakość zgodna z zamöwieniem

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ryszard 20.01.2021

Jak zwykle SUPER - dobra jakość towaru,niskie ceny,szybka dostawa i jeszcze GRATIS - płyn do dezynfekcji
POLECAM

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Waclaw 18.01.2021

Trzecie moje zamowienie zrealizowane w pelni+ prezent. Dostawa w ustalonym terminie. Musze pochwalic firme kurierska, po raz trzeci dostawa w godz. podanych przez firme. Zakres godzin oczekiwania podany okolo 2 godziny.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi +