Dodaj opinię o sklepie

Dodaj opinię

Andrzej 25.11.2021

W okresie ostatniego roku kilkakrotnie kupowałem w sklepie MATISTO - głównie artykuły związane z pandemią, ale nie tylko.
Za każdym razem przesyłka docierała błyskawicznie, zakupione przedmioty były dobrej jakości i zgodne z opisem.
W pełni polecam !!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Andrzej 25.11.2021

Towar otrzymałem dobrze zapakowany i w komplecie. Super dostawca . polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Aga 25.11.2021

Wszystko zgodne z opisem. Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Dominika 25.11.2021

To już 3 raz jak zamawiam produkty zawsze szybko, sprawnie. Towar zgodny z opisem.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Michał 24.11.2021

Wszystko zgodnie z opisem, szybka realizacja. Zdecydowanie polecam!!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Anka 24.11.2021

Wszystko ok. Zgodnie z opisem. Bardzo szybkie terminy realizacji.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

feniks 24.11.2021

zgodnie z opisem

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

jnykiel 22.11.2021

Wszystko zgodnie z opisem. Niestety, kanisterek z płynem
dezynfekcyjnym był nieszczelny. Po zareklamowaniu, że wylało się ponad pół zawartości pojemnika firma MATISTO przesłała mi nowy pełny kanisterek.
Jestem bardzo mile zaskoczony reakcją sklepu.
Bardzo dziękuję i polecam firmę MATISTO.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Marcin 20.11.2021

Super cena, dobra jakość .

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ola M 19.11.2021

Jakość obsługi na wysokim poziomie, szybka wysyłka i miły prezent gratis :D Dziękuje i polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Agata 19.11.2021

Polecam :)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Kasia 18.11.2021

Przesyłka blyskawiczna, towar zgodny z opisem,w rzeczywistości jeszcze piękniejszy i w dodatku miła niespodzianka ,polecam ten sklep:)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Krystyna 17.11.2021

Pozytywna szybka obsługa. Dziękuję i zdecydowanie polecam. Miły gest - kod rabatowy.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Agnieszka 15.11.2021

Towar zgodny z opisem, wszystko szybko, sprawnie. Gorąco polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

maruda 14.11.2021

błyskawiczna wysyłka, gratisik bardzo przydatny a niespodziewany, polecam ten sklep!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Maciej 14.11.2021

Zamówiony towar zgody z opisem, dostarczony bardzo szybko po dokonaniu zamówienia. Sprzedawca godny polecenia

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Tomek.W 14.11.2021

Firma super .Więcej umominkòw i gratisòw dostałem niż kupiłem. Szybka wysyłka zgodność zakupionego towaru . Napewno poszperam i coś kupię napewno nie raz

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Krzysztof 13.11.2021

Kolej zakup i kolejny powód do zadowolenia. Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

zby 13.11.2021

Wszystko w jak najlepszym porządku. Towar dostarczony bardzo szybko, dołączony kupon zniżkowy. Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Rafffff 12.11.2021

Spoko firma polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Iwona 12.11.2021

Wszystko zgodnie z opisem, miłe zaskoczenie z pierwszym zamówieniem, dostałam upominek oraz kod rabatowy na następne zakupy, skorzystam napewno, polecam MATISTO

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Mariusz 12.11.2021

Wszystko super szybko i sprawnie, nawet gratis był

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Andrzej W 11.11.2021

Wszystko jest na wysokim poziomie obsługi. Polecam wszystkim. A.W.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Małgorzata 11.11.2021

Wszystko zgodne z opisem , szybka dostawa . Zdecydowanie polecam!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Andrzej 09.11.2021

Po raz drugi w ciągu tygodnia zrobiłem zakupy za każdym razem szybko tanio i fachowo. Polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Anna 08.11.2021

Wszystko zgodne z opisem(MASKA KN95 FFP3 Z ZAWORKIEM MASECZKA OCHRONNA CE), szybka dostawa i do tego upominek. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Polecam! Zdecydowanie polecam!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Firma Vision 08.11.2021

Wszystko sprawnie, zgodnie z opisem.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Sylwia 07.11.2021

Szczoteczki bambusowe super, piękne kolory; pojemniczki również. Zgodne z opisem aukcji, super jakość, niska cena, szybka wysyłka; w paczce gratis niespodzianka. Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Halina 07.11.2021

Kupiłam maszynkę do golenia,jest super, mąż zadowolony szybka wysyłka i dołączony gratis- miły akcent kod rabatowy, dziękuję i polecam !

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Marzena 06.11.2021

Super sklep, godny polecenia. Szybka dostawa,świetny kontakt ze sprzedającym. Wszystko na plus.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Jacek 06.11.2021

Zdecydowanie polecam. Skorzystam ponownie.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Sylwia 05.11.2021

Maseczki wraz z żelami dostarczone szybko. Wczoraj zamówiłam, dziś otrzymałam. Towar dobrej jakości a przed wszystkimi dobra cena. Do tego gratis. Dziękuję i polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Jarek 04.11.2021

Towar dostarczony szybko i zgodnie z zamówieniem. Kod rabatowy i upominek gratis. Gorąco polecam Matisto. ????

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Piotr 03.11.2021

Zakupiłem długopisy , są super , WSZYSTKO BARDZO SUPER!!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Anna Nogawczyk 02.11.2021

Przystępne ceny, szybka realizacja, towar zgodny z zamówieniem, spełnia moje oczekiwania.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Agnieszka 02.11.2021

Udana transakcja. Towar zgodny z opisem + dodatkowo upominek.
Dziękuje i polecam:)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Anna 21.10.2021

Konkretny sklep, jasne opisy produktów oraz spory asortyment mnie akurat interesowały płyny do dezynfekcji. Szybka dostawa i dobry kontakt z klientem, gratisy i kody rabatowe zdecydowanie na plus!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Anna 21.10.2021

Konkretny sklep, jasne opisy produktów oraz spory asortyment mnie akurat interesowały płyny do dezynfekcji. Szybka dostawa i dobry kontakt z klientem, gratisy i kody rabatowe zdecydowanie na plus!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Iwona 16.10.2021

Bardzo dobra jakość obsługi paczka przyszła następnego dnia w środku oprócz zamówionych artykułów był jeszcze gratisowy upominek i rabat na następne zakupy. Polecam wszystkim, ceny bardzo przystępne. Na pewno jeszcze będę korzystać.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

C.K. 16.10.2021

Polecam współpracę z firmą. Zakupy robiłam wielokrotnie .(dział dezynfekcja)Towary zgodne z opisem. Szybka wysyłka. Kupony rabatowe na kolejne zamówienie .:)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Jan 15.10.2021

Bardzo sprawna dostawa i brak jakichkolwiek zastrzeżeń co do zamówionych produktów - są bardzo dobrej jakości i w pełni spełniają moje oczekiwania :)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Karolina 15.10.2021

Wszystko OK, polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Paweł 14.10.2021

Super oferta, długopisy ładne i trwałę, torby (reklamóki) trwałe. Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Bogdan 13 10 2021 r 13.10.2021

Firma dobra ciekawe rzeczy maja na pewno u nich bede jeszcze kupowal obsluga szybka no i jeszce jakis gratis daja .

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Bożena 13.10.2021

Sklep SUPER pod każdym względem Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Aneta 13.10.2021

Wszystko super. Polecam!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Aneta 13.10.2021

Wszystko sprawnie i szybko. Towar zgodny z opisem. Polecam!!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

LAF1 12.10.2021

5+ za szybką dostawę.Polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Andrzej 12.10.2021 12.10.2021

Jakość towaru, ceny, pakowanie, terminy dostawy - wszystko na najwyższym poziomie. Dziękuję Pani Ewelinie za kod rabatowy. Tak trzymać!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Małgorzata 11.10.2021

Wszystko ok Towar zgodny z zamówieniem i szybka wysyłka.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Katarzyna 10.10.2021

Wszystko zgodne z opisem, szybka dostawa i do tego upominek. Polecam!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

DERMED 08.10.2021

Polecam ten sklep . Jestem zadowolony z zakupionego towaru.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Paula 07.10.2021

Sklep godny polecenia. Będę korzystała częściej :)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

marcin 25.05.2021

super firam biore juz ponad 30 razy i wszystko ok tylko nieraz kuriel jest kiepski

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Anna 22.05.2021

Sklep - super

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Anna 19.05.2021

Wszystko w tym sklepie jest na 5

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Elżbieta 14.05.2021

Polecam sklep .Towar dostałam w 2 dniu .Maseczki dobre i taniutko
Napewno się jeszcze przydadzą,drobny upominek też fajny.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Małgorzata 12.05.2021

Towar bardzo szybko dostarczony i zgodny z zamówieniem. Dodatkowo dołączony upominek. Nie należy wierzyć wszystkim negatywnym opiniom. Polecam z przekonaniem. To jest moje drugie zamówienie.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Jolanta S. 07.05.2021

Wszystko zgodne z zamówieniem i opisem . Szybki termin realizacji. Sklep godny polecenia. Prezent gratis. Jest to mój kolejny zakup w tym sklepie.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Klient zadowolony 23.04.2021

Czytałam opinie o sklepie bardzo nieprawdziwe!!
Przesyłkę dostałam po 2 dniach ok 200 masek wszystkie super jakości i za bardzo dobra cenęIIII gorąco pozdrawiam żadnych nieprawidlowosci po drodze! polecam gorąco!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Katarzyna Smoter 22.04.2021

Polecam, towar zgodny z opisem, szybka realizacja zamówienia.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Artur Szajner 19.04.2021

Szybka wysyłka, zamawiałem wielokrotnie i zawsze było wszystko zgodnie z zamówieniem. Bardzo polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Bolesław 15.04.2021

Przejrzałem inne opinie, dlatego wcześniej zadzwoniłem do Firmy na telefon stacjonarny i stwierdzam że kontakt jest bardzo dobry. Zamówione artykuły (z naddatkiem ) otrzymałem już po dwóch dniach. Godna zaufania Firma. Zamiast wierzyć negatywom, lepiej sprawdzić. Polecam z przekonaniem.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Mariola 14.04.2021

Rewelacja
Co za firma
Polecam z całego serca

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ryszard 13.04.2021

To już mój kolejny zakup w MATISTO i jak zwykle towar dobrej jakości {maseczki wielorazowe} i atrakcyjne ceny oraz szybka wysyłka. I jak zwykle prezent GRATIS -żel do dezynfekcji rąk.
Gorąco POLECAM

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ewa 10.04.2021

Wszystko naprawdę super. Dobra jakość, szybka wysyłka i gratis! To pierwsze ale nie ostatnie zakupy w tym sklepie. Polecam♥️

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ewa 09.04.2021

Miałam wiele obaw, po złożeniu dwóch zamówień jednocześnie na rożne maski i płyny do dezynfekcji. Zamówieni opłaciłam z góry. Paczki przyszły na następny dzień. Wszystko zgodne z zamówieniem. Jedynie do czego mogę się przyczepić to brak profesjonalnego zabezpieczenia towaru...ktoś, kto pakuje zamówiony towar nie ma wyobraźni...plastikowe puste buteleczki na dnie pudełka...mocniejsze uderzenie i popękałyby...w tym zakresie firma powinna podciągnąć jakość usług.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Alicja 08.04.2021

Pozytywnie oceniam sklep na podstawie 4 przesyłek, które zamówiłam. Miłe było to, że osoba, która pakowała produkty napisała swoje imię. Zdarzyło się, że jedna z paczek "zaginęła", ale odnalazła się w MATISTO i została odesłana na koszt sklepu.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + -

Agata 06.04.2021

Pomimo przerwy świątecznej, przesyłka dotarła szybko. Jeśli ktoś ma problem z brakiem potwierdzeń, niech sprawdza SPAM, bo np. u mnie tam wszystkie wiadomości trafiły. Wszystko zgodnie z zamówieniem, dostaliśmy nawet gratis, także polecam i też sugeruję nie patrzeć na negatywne opinie

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Monia 30.03.2021

Zamówiony towar zgodny z opisem. Szybka przesyłka. Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

MAtisto to manipulatorzy 25.03.2021

Zamieszczacie na stronie opinie pozytywne, moja opinie - negatywna - oczywiście nie trafiła na stronę. Żenada

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Iwona -25.03.2021 25.03.2021

Polecam zakupy , uczciwość i rzetelność .

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Zosia 23.03.2021

Polecam. Wszystko super. Kontakt ze sprzedającym i szybka wysyłka.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Lucja 22.03.2021

Sklep godny polecenia, zamówione produkty są dobre jakościowo.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Antoni z Warszawy 22.03.2021

Zamówiłem towar w środę, towar doszedł w poniedziałek . Nie mam zastrzeżeń mimo reklamy, że towar dotrze następnego dnia. Z Legnicy do Warszawy to w końcu dawał drogi. Przewoźnik DHL też musi mieć czas na dostawę. Naczytałem się o firmie niezbyt miłych opinii, ale chyba ze strony jakiejś konkurencji. Jest OK i pozdrawiam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + -

Mira 20.03.2021

Polecam ten sklep. Maseczki i żele dezynfekujące są bardzo dobre.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

agas 19.03.2021

Polecam sklep. jestem bardzo zadowolona. Kupowałam środki do dezynfekcji.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ewm 16.03.2021

Polecam ten sklep . Jestem zadowolony z zakupionego PULSOMETRU wskazuje dane pomocne w codziennej obserwacji pomiaru

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Małgorzata Stachowiak 04.03.2021

Paczka dotarła z dużym opóźnieniem ale wszystko ok, .W ramach rekompensaty sporo gratisów. Dziękuję

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

EUROTEKST Biuro Tłumaczeń BogusławDuda 03.03.2021

Wszystko absolutnie super!!! Dostawa kompletna na czas-bardzo szybka . Korzystam już trzeci raz z usług tej firmy. Stanowczo polecam i dziękuję bardzo za profesjonalną obsługę i właściwe podejście do klienta. Gorąco polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Elżbieta N. 27.02.2021

Zakupy robiłam kilka razy, Firma godna zaufania, Polecam,Zamówienia zgodne z opisem, Ceny niskie,l

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Grażyna 23.02.2021

Zamówienie kompletne, termin przesyłki dotrzymany. Polecam sklep

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Izabela Gil 22.02.2021

Wszystko super, gdyby tylko ktoś jeszcze odbierał telefony, albo oddzwaniał...:( sklep ekstra, ale kontakt utrudniony

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + - - - -
Czas realizacji + + + + +

Teresa Słowik 20.02.2021

Zamawiałam wcześniej, produkty super,termin realizacji i dostawy jak w opisie, dla tego zarejestrowałam się i będę robić zakupy w MATISTO.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Bogumiła 19.02.2021

Firma godna zaufania.Przesyłka ekspresowa,dobrze zabezpieczona..POLECAM!!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Grazyna 19.02.2021

Ze sklepu korzystałam kilka razy i jestem bardzo zadowolona z dostaw. Wszystko zgodnie z zamówieniem i bardzo szybko. Poleciłam znajomym.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Kazimierz 13.02.2021

Wszystko zgodnie z pisem, jakość bd.,nadal będę klientem jak tylko skończą mi się zakupione produkty. Poleciłem znajomym, są zadowoleni także.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Katarzyna 10.02.2021

Czytając opinie na necie miałam mieszane odczucia.Niepotrzebnie.Wszystko zgodnie z zamówieniem i przesyłka mega ekspresowa.Jestem bardzo zadowolona i na pewno to nie ostatnie zakupy u Państwa.Bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Aneta 28.01.2021

Wszystko ok.zgodne z opisem,dobrze zapakowane .Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Grzegorz 26.01.2021

Wszystko bdb..

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

zofia szymonek Szymonek 26.01.2021

Dziękuję za szybką dostawę i upominek.Pozdrawiam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Barbara 26.01.2021

Produkt zgodny z zamówieniem. Dostawa niestety trochę opóźniona (wg sklepu wysłano 21 01. a otrzymałam dopiero 26.01.)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + - - -

Grzegorz 26.01.2021

Też bardzo pozytywnie, i gratis... Dzięki..

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Danuta 21.01.2021

Super tanio, błyskawiczna dostawa i jakość zgodna z zamöwieniem

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ryszard 20.01.2021

Jak zwykle SUPER - dobra jakość towaru,niskie ceny,szybka dostawa i jeszcze GRATIS - płyn do dezynfekcji
POLECAM

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Waclaw 18.01.2021

Trzecie moje zamowienie zrealizowane w pelni+ prezent. Dostawa w ustalonym terminie. Musze pochwalic firme kurierska, po raz trzeci dostawa w godz. podanych przez firme. Zakres godzin oczekiwania podany okolo 2 godziny.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Franciszek P. 13.01.2021

Polecam bardzo, dziekuje za prezent.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + -

Krzysztof 12.01.2021

Wszystko super .Szybka dostawa plus mały gratis.Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Zdzisław B. 07.01.2021

Błyskawicznie, świetnie zapakowane, b.dobre ceny, mały gratis. Polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Piotr Z. 07.01.2021

Polecam, towar zgodny z opisem. Mały gratis i szybka realizacja.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Cezary 06.01.2021

Świetne produkty z bezkonkurencyjną ceną. Do tego niezawodna, bardzo szybka dostawa. Korzystałem już kilkakrotnie i co miłe, w każdej przesyłce miałem dołączony gratis. Niewielki, ale liczy się sam fakt. Dziękuję i szczerze polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Marek 05.01.2021

Szybko i profesjonalnie, produkty zgodne z opisem a miłym akcentem jest gratis w przesyłce. Niby nie wiele ale robi robotę.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

ATINA 04.01.2021

Polecam zakupy, towar zgodny z opisem, przystępne ceny , szybka dostawa, gratis do zakupów ;-)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

adambstar@poczta.onet.pl 31.12.2020

PULSOMETR MEDYCZNY PULSOKSYMETR ENITRO. Polecam. Pulsymetr działa OK. Dołączył firma mały gratis. Polecam. Dostawa szybka.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Anna Nowosielska 31.12.2020

Polecam, towar zgodny z opisem. Mały gratis i szybka realizacja.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Kinga 30.12.2020

Wszystko super.Polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Barbara Śliwiak 30.12.2020

Zamówiłam maseczki i płyny dezynfekcyjne. Ceny niskie. Obawiałam się o jakość. Produkty były dobrze zapakowane. Maseczki chirurgiczne są OK, płyny też dobre. Otrzymałam fajny prezent. Polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + -

roman 29.12.2020

bardzo dobra

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Marek 28.12.2020

Zdecydowanie Polecam. Wszystko ok

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

waldemar 25.12.2020

Towar zgodny z opisem.Zamówienie dotarło w 1,5 dnia roboczego. P O LE C A M

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

JOLANTA 22.12.2020

wszystko ok polecam...........

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Piotr 22.12.2020

Towar super dobra cena polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Urszula 22.12.2020

Towar niezgodny z zamówieniem. Zamiast 10 szczoteczek do zębów Oral B (tylko takich używam), otrzymałam (be uzgodnienia ze mną) 24 szt. szczoteczek Zig Zag, marnej jakości. Wartość szczoteczek jest niewielka i są Święta, więc sklep liczy na to, że klient nie będzie reklamował. Tym razem nie będzie, ale tylko tym razem.

Zgodność produktu + - - - -
Jakość obsługi + + + - -
Czas realizacji + + + + +
Odpowiedź sklepu:

Szanowny Kliencie, 

Nie otrzymaliśmy informacji o wysyłce niewłaściwego towaru. Proszę się z nami skontaktować, a szczoteczki zostaną na nasz koszt natychmiast wymienione. 

Pozdrawiamy

Zespół MATISTO

Anna 22.12.2020

Aż to podejrzanie wygląda, że same tak wysokie oceny. Ale to sama prawda, zamawiam stąd regularnie i jestem bardzo zadowolona.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Anna 22.12.2020

Aż to podejrzanie wygląda, że same tak wysokie oceny. Ale to sama prawda, zamawiam stąd regularnie i jestem bardzo zadowolona.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Bożena 22.12.2020

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Nie mogłam uwierzyć w tak niską cenę pulsometrów . Towar jakościowo bardzo dobry, szybka przesyłka . Polecam, to naprawdę okazja.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Małgorzata 21.12.2020

Zakup zrobiłam pierwszy raz i jestem zadowolona.Towar zgodny z opisem,niska cena.Dziękuje za prezencik na pewno jeszcze skorzystam i będę polecać znajomym.Pozdrawiam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Błażej 21.12.2020

Ja również podzielam opinię przedmówców. Wszystko szybko, sprawnie i rzeczowo. Dziękuję.????

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Agnieszka R. 21.12.2020

Super produkty i urządzenia (pulsoksymetr) w super cenie przysłane w ekspresowym tempie - polecam !

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Vitalij 19.12.2020

Bardzo zadowolona .

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Michał 17.12.2020

Towar w super cenie, zgodny z opisem. Bardzo szybka wysyłka. Zakupy robiłem pierwszy raz ale na pewno jeszcze tu wrócę. Zdecydowanie polecam!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

bożena 17.12.2020

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Towar dobrej jakości dostałam szybko i wyjątkowo tanio i na dodatek z gratisem.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

marus65 16.12.2020

wszystko jest ok! Towar bardzo szybko wyslany , zgodny z opisem POLECAM!!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Gonia 13.12.2020

Towar zgodny z opisem, tanio i rewelacyjnie szybko.
Polecam ponieważ drugi raz korzystam z usług tej firmy i jestem bardzo zadowolona- dziękuję

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Teresa 12.12.2020

Polecam Sprzedawcę.Towar zgodny z opisem .Miłym akcentem
gratis w prezencie.Dziękuję i pozdrawiam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Lech 12.12.2020

Kupuję już od jakiegoś czasu, bardzo podoba mi się obsługa zamówień. Szybka dostawa i konkurencyjne ceny, Mam nadzieję, że to nie koniec współpracy. Serdecznie polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Marysia 11.12.2020

Kilkakrotnie juz robilam zakupy u tego sprzedawcy .Towar zgodny z opisem .Cc do cen rewelacja i dotego maly gratis!! Dziekuje!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Celina 11.12.2020

Troche panikowałam - niepotrzebnie.. Dostawa zgodnie z proponowanym terminem, towar zgodny z oferta i oczekiwaniami. Bardzo dziękuję za gratis. Pozdrawiam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Zofia 11.12.2020

Zamówiony towar przyszedł szybko .Polecam gorąco

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Renata 11.12.2020

Pierwsza przesyłka utknęła u kuriera, po interwencji natychmiast wysłali następną, pełen profesjonalizm.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Wiesław 11.12.2020

Wszystko w porządku.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

jerry53 11.12.2020

Szybko, rewelacyjnie tanio, polecam tego sprzedawcę

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Darek 11.12.2020

Przesyłka przyszła niekompletna. Krótki telefon i bez zbędnych ceregieli wysłali brakującą pozycję. Brawo

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

tom 11.12.2020

Przesyłka dotarła bardzo szybko. Wszystko ok. Ceny konkurencyjne. Dzięki za dodatkowy prezent.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

gerard 09.12.2020

b.dobra

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Katarzyna 09.12.2020

Towar zamówiony w piątek po południu otrzymałam w środę rano, zważywszy na okres przedświąteczny to można powiedzieć -przesyłka expresowa. Towar zgodny z zamówieniem. Dziękuję.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Beata S. 09.12.2020

Towar zgodny z opisem, konkurencyjne ceny,plus gratisowy upominek .Dziękuje i polecam wszystkim.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Beata S. 09.12.2020

Towar zgody z opisem , porządnie zabezpieczony,konkurencyjne ceny ,plus gratisowy prezent,Dziękuje i polecam wszystkim .

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

basia_b1@autograf.pl 09.12.2020

Przesyłka dotarła. Dziękuję za prezent.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + - - -

Stanisław K 09.12.2020

POLECAM...Miło szybko,zgodnie z opisem,dobry kontakt i jeszcze niespodzianka w postaci prezentu.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Anna 09.12.2020

Polecam. Szybka dostawa, niskie ceny. Dziękuję za prezent

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Maria 09.12.2020

Dzięki szybka realizacja zamówienia polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Elżbieta 08.12.2020

Polecam w 100% - szybka wysyłka, niskie ceny. Dziękuję za miły gest w postaci prezentu. Pozdrawiam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

timet@poczta.fm 08.12.2020

Polecam zakupy. Zgodność towaru w 100 %. Przesyłka z prezentem, miły gest. Dziękuję. Ceny b. dobre. kontakt b. dobry.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Małgorzata S 08.12.2020

Szybka,profesjonalna obsługa,dobre ceny.Polecam.

Zgodność produktu + + - - -
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Piotr 08.12.2020

szybko,sprawnie i profesjonalnie .. polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

staszek 08.12.2020

Polecam zakupy. Zgodność towaru w 100 %. Przesyłka z prezentem, miły gest. Dziękuję.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Zbigniew 08.12.2020

Całość zakupu: super-OK-polecam!
Dzięki za prezent.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Kazimierz 08.12.2020

Czekam już kilka dni na przesyłkę. DHL otrzymał tylko informację elektroniczną - czeka na dostawę przesyłki. Telefony nie są odbierane. Czekam na reakcję Matisto.

Zgodność produktu + - - - -
Jakość obsługi + - - - -
Czas realizacji + - - - -
Odpowiedź sklepu:

Szanowyny kliencie,

Nie mamy zgłoszenia o braku otrzymania przesyłki . Proszę o pilny kontakt z naszym działem handlowym, a na pewno znajdziemy przyczynę opóznienia.

Pozdrawiamy

ZESPÓŁ MATISTO

LESŁAW 08.12.2020

BARDZO POLECAM SKLEP. Szybka dostawa,ładnie zapakowany towar plus praktyczny PREZENT od sklepu. SUPER

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Czesława 08.12.2020

Wszystko w jak najlepszym porządku.Przesyłka ekspresowa,Jestem pod ogromnym wrażeniem że tak super dbają państwo o klienta.Napewno jeszcze coś zakupię.Pozdrawiam gorąco,i życzę zdrowych i wesołych świąt ????????Dziękuję za miłą niespodziankę????????

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Iwona 08.12.2020

Polecam zakupy. Zgodność towaru w 100 %. Przesyłka z prezentem, miły gest. Dziękuję.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Mario 08.12.2020

Polecam, dobre ceny, produkty zgodne z opisem, dodatkowo drobny prezent do zamówienia,

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Zbigniew 07.12.2020

polecam rzetelnie zostałem obsłużony, towar dotarł taki jaki zamawiałem i do tego sprawny. Dziękuję

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

adam 07.12.2020

zakupy w MATISTO bardzo udane .Ceny bardzo przystępne ,tym bardziej ,że do produktów nie mam żadnych zastrzeżeń /no i jeszcze dołączony upominek/.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Sabex 07.12.2020

Transakcja - bez zastrzeżeń. Polecam sklep

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Mariusz 07.12.2020

Zakup w sklepie intenetowym: towar prawidłowy, przesyłka zabezpieczona, żadnych niedociągnięć. Zdecydowanie polecam dobrą polską firmę.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

rad 07.12.2020

Pulsometr z prezentem -solidna firma z dobrym i tanim towarem,szybką dostawą ..POLECAM

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

eldi 07.12.2020

Moje kolejne zakupy w MATISTO - pełne zadowolenie z produktów oraz przebiegu transakcji,zawsze dołączony gratis ,drobny ale sympatyczny gest ,polecam :)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Leszek 06.12.2020

Bardzo porządna firma! Przysłali nie te maseczki, co trzeba. Zareklamowałem i zwrócili różnicę!
Dziękuję i zdecydowanie polecam!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Robert 06.12.2020

Przy zakupie pulsometru wszystko przebiegło bardzo dobrze.
Pełny profesjonalizm. Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

tomek 06.12.2020

kupiłem maseczki i pulsometr. Jestem zadowolony i polecam sklep oraz towar. Przy cenach jakie były na obniżkach - rewelacja.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Henryka 05.12.2020

kupiłam pulse oximeter i maseczki

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

wssml 05.12.2020

Transakcja - bez zastrzeżeń. Obecnie ceny za oferowane produkty związane z COVID - jak sprzed pandemii. Warto skorzystać.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Marek 04.12.2020

Kupilem pulsometr super polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Czesław 04.12.2020

wszystko otrzymałem z pełną profesją + gratis polecam !!!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

S. Mikołajczuk 04.12.2020

Transakcja idealna, wszystko na 5 gwiazdek. Bardzo dziękuję za gratis. Polecam wszystkim, sklep zasługuje na najwyższe uznanie.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ryszard 04.12.2020

Super sklep. Bardzo atrakcyjne ceny, miła obsługa i bardzo szybka wysyłka. Bardzo dziękuję za praktyczny prezent, na czasie. POLECAM.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Małgorzata 04.12.2020

W dniu dzisiejszym otrzymałam zakupiony po promocyjnej cenie Pulsoksymetr oraz upominek od firmy. Dostawa przez kuriera bardzo szybka, towar zgodny z opisem. Polecam sprzedawcę na max. liczbę pkt.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Anna 04.12.2020

Wspaniały Sprzedawca.Błyskawiczna przesyłka ,dokładnie z zamówieniem,mimo okresu przedświątecznego bez zarzutu po bardzo okazyjnej cenie.Dziękuję bardzo.Polecam zakupy.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

M 04.12.2020

Moja opinia jest również bardzo pozytywna Korzystałem dwukrotnie , otrzymałem wszystko ( + gratis ) na czas . Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Marek 04.12.2020

Wczoraj otrzymałem przesyłkę. Wszystko zgodnie z opisem.Bardzo dziękuję..J

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Zbigniew 03.12.2020

Dzisiaj otrzymałem przesyłkę. Pełna satysfakcja, towary zgodne z opisem za przystępną cenę, plus gratis za który dziękuję. Super sklep, POLECAM.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Marek 03.12.2020

Sklep zasługuje na najwyższe uznanie bez kozery powiem byłoby
10 gwiazdek także bym przyznał.Bardzo polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ryszard 03.12.2020

Super obsługa, super cena, błyskawiczna wysyłka, bardzo dobry towar. Dziękuję bardzo.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ewa 03.12.2020

Produkt zgodny z oczekiwaniem. fachowa obsługa. Polecam. Cena przystępna. Towar zgodny z opisem.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Andrzej 03.12.2020

Już dwukrotnie robiłem zakupy w tym sklepie i pełna satysfakcja. Towary zgodne z opisem, cena bardzo przystępna, ,super zabezpieczone przed uszkodzeniem i dodatkowo za każdym razem b. przydatne obecnie gratisy, za które bardzo dziękuję. .Bardzo polecam ten profesjonalny sklep internetowy.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Waclaw 03.12.2020

po raz drugi dokonalem zakupow w tym sklepie. Wszystko otrzymalem zgodnie z zamowieniem + prezent. Polecam sklep. Bede nadal w miare potrzeby korzystal z tego sklepu. Pozdrawiam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Michaś 03.12.2020

Szybka i profesjonalna obsługa. Towar zgodny z opisem dobrze zabezpieczony. Polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Marcin F 03.12.2020

Polecam sklep , szybko i sprawnie , a pulsometr zgodny z opisem działa idealnie . I jeszcze gratis dostałem płyn do dezynfekcji rąk , wiec serdecznie Polecam .

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Zbyszek 03.12.2020

Towar zgodny z opisem , szybka przesyłka, sklep godny polecenia, jestem bardzo zadowolony będę polecał wszystkim znajomym. Dziękuję za gratis.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Robert Bąk 03.12.2020

Towar odpowiada opisowi.Przesyłka błyskawiczna.Ceny atrakcyjne.Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Klientka 03.12.2020

Bardzo profesjonalna i szybka przesyłka. Towar dobrze zabezpieczony i miła niepsodzianka w środku. Mogę tylko podziękowac i polecić usługi tego sklepu.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Maciej 03.12.2020

Zakupiłem pulsyksometr za 14,90zł, który u konkurencji widziałem za 99zł. Dostawa kurierem w ciągu 48 godz. Polecam ten sklep

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Maria 03.12.2020

Kilkakrotnie robiłam zakupy. Towar dobrej jakści, ostatnio nawet dostałam drobny upominek. Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + -
Czas realizacji + + + + -

Aleksandra 03.12.2020

.Towar zgodny z opisem, cena bardzo przystępna, ,super zabezpieczone przed uszkodzeniem Bardzo polecam ten profesjonalny sklep internetowy.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

DANUSIA 02.12.2020

Już dwukrotnie robiłam zakupy w tym sklepie i pełna satysfakcja. Towary zgodne z opisem, cena bardzo przystępna, ,super zabezpieczone przed uszkodzeniem i dodatkowo za każdym razem b. przydatne obecnie gratisy, za które bardzo dziękuję. Ostatni czas dostawy mnie zszokował (24 h od zamówienia). Bardzo polecam ten profesjonalny sklep internetowy.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

B.Piotr 02.12.2020

Super obsługa, bardzo szybka, wyroby ok, szczególnie maseczki dla dzieci , dziękujemy za gratisy

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Stanisław 02.12.2020

Sklep godny polecenia. Zawsze dokładają jakiś gratis i szybko realizują dostawę. Ceny mają konkurencyjne, a towar jest zgodny z opisem.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Beata 02.12.2020

Polecam serdecznie sklep. Ceny produktów atrakcyjne, szybka wysyłka. Do tego prezencik :)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Marta 02.12.2020

Swietny sklep.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Marta 02.12.2020

Wszystko w największym porządku . Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

MAREK 02.12.2020

Szybka przesyłka oraz gratis płyn do dezynfekcji polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Mariusz 02.12.2020

Bardzo polecam, Bardzo dobra jakość zamówionych artykułów, sprawna obsługa, miła niespodzianka,Dziękuję za gratisy!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Maciejewska 02.12.2020

Zamawiany towar zgodny z opisem i w dobrej cenie .Zakupy za każdym razem udane. Dziękuje za dołączony upominek.Pozdrawiam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Unit 02.12.2020

Obsługa obcesowa, na prośbę o fakturę dostałem odpowiedź, że zamawiałem paragon. Jakaś kpina. Nie polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + - - - -
Czas realizacji + + - - -
Odpowiedź sklepu:

Szanowny Kliencie, 

Dokumenty wystawiane są automatycznie na dane wpisane przy zamówieniu przez kupującego. Jeżeli nie zaznaczył Pan i nie wypełnił rubrykę z danymi do faktury, to automatycznie zostaje wygenerowany paragon. W tym przypadku proszę o kontakt z naszym działem handlowym a faktura zostanie dosłana.

Pozdrawiamy

ZESPÓŁ MATISTO

Ryszard 02.12.2020

To już mój kolejny zakup w Matisto. Towar dobrej jakości i w atrakcyjnych, niskich cenach. Otrzymałem także prezent w postaci płynu do dezynfekcji -przydatny np. podczas zakupów w sklepie.
POLECAM

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

KOWAL II 02.12.2020

Kupowalismy w tygodniu BLACK WEEK ceny super,towar też moze trochę dlugo szła wysyłka ale ogólnie OK

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + -

Krystyna 02.12.2020

Zamawiam drugi raz. Z pierwszego zamówienia byłam bardzo zadowolona. Wszystko ok. i jeszcze mały prezent:)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Edward Ch. 02.12.2020

Z racji mojego wieku (75 l.) często kupuję różne towary w internecie, ale takiego sklepu i takiej obsługi jeszcze nie spotkałem. Jestem bardzo zadowolony z Waszych usług i przemile zaskoczony(prezenty).Wszystkim polecam Wasz sklep bo jesteście wspaniali. Życzę samych sukcesów i milionowej klienteli.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

goska 02.12.2020

POLECAM :)
artykuły zgodne z opisem, ceny przystępne,szybka dostawa + prezent :) jestem mile zaskoczona:)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Bogusław 01.12.2020

Fajny i tani sklep, bardzo polecam.
Dziękuję za gratisy, przydatne.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

PS 01.12.2020

Polecam! Juz kilka razy korzystalem ze sklepu matisto i jestem bardzo zadowolony. Szybka przesylka i jeszcze jakis gratis dokładają.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Małgorzata Run 01.12.2020

Bardzo dobra jakość zamówionych artykułów, sprawna obsługa, miła niespodzianka, będę robić zakupy i z czystym sumieniem polecać innym. Pozdrawiam i życzę zdrowia.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

M.M 01.12.2020

Super sklep towar zgodny z opisem, szybka dostawa zawsze dołączony gratis dziękuje

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

bara0 30.11.2020

Bardzo,bardzo dziękuję za szybką i bardzo sprawną obsługę oraz gratisy bardzo na czasie i przydatne. Super:-) jestem bardzo zadowolona. Dzięki. Oczywiście POLECAM

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

andrzej 30.11.2020

Już drugi raz zrobiłem zakupy w tym sklepie i jestem usatysfakcjonowany. Ceny przystępne nawet dla mnie emeryta, artykuły dobre, szybka dostawa dobrze zabezpieczona do transportu. Rzetelna i wyczerpująca informacja telefoniczna Gratuluję i polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Edyta 30.11.2020

Szybka realizacja zamowienia. Dbalosc o szczegoly i mila niespodzianka w paczce. Zdecydowanie polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

monika 30.11.2020

zamówiony towar skompletowany szybko i wysłany natychmiast. W paczkach nieoczekiwany gratis, obsługa i ceny rewelacyjne polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Agata 30.11.2020

Polecam szybko i sprawnie

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Czarek 29.11.2020

Już dwa razy kupowałem w tym sklepie i jestem usatysfakcjonowany. Ceny przystępne nawet dla mnie emeryta, artykuły dobre, szybka dostawa dobrze zabezpieczona do transportu. Gratuluję i polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

MarekK 28.11.2020

Zamówiony towar zgodny z opisem, dobrej jakości i w bardzo korzystnej cenie, dostałem już na drugi dzień, a upominek też otrzymałem :)
Dziękuję i polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Marek 28.11.2020

Produkty bardzo dobrej jakości. Szybka przesyłka. Dodatkowo otrzymałem prezent ( było to miłe). Dziękuję będę polecał Waszą stronę .
znajomym.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Wiesława 28.11.2020

Dobre produkty za dobrą cenę. Szybka wysyłka..Wszystko zgodnie z zamówieniem i miła niespodzianka upominek. Bardzo dziękuję.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Karolina 28.11.2020

Szybką dostawą zgodna z zamówieniem + gratisy. Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Małgorzata 28.11.2020

Zamówienie zrealizowane po prostu błyskawicznie. Dostarczone produkty są dobrej jakości i zgodne z zamówieniem. Upominek to bardzo miła niespodzianka. Miła jest też informacja kto moje zamówienie zrealizował, w dobie automatyzacji to cenne wiedzieć, że za zamówieniem kryje się żywa osoba. Na pewno nie jest to moje ostatnie zamówienie. Tak trzymać. Pozdrawiam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Marta 28.11.2020

Szybka realizacja zamówienia zgodnie z opisem,
przesyłka dotarła ekspresowo, miłe zaskoczenie,że w sobotę też jeździ kurier. Miłym akcentem był drobny upominek

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ewa Dyjankiewicz 28.11.2020

szybka dostawa zgodna z zamówieniem polecam!!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Łukasz 28.11.2020

Kolejne zakupy i miłe zaskoczenie dostawa kurierem w sobotę
Polecam gwarantowana satysfakcja

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Janusz 28.11.2020

Szybko i sprawnie, zgodne z opisem
Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

zwiloch 28.11.2020

Bardzo szybka transakcja z miłym prezentem ,Dzięki i polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Marta 28.11.2020

Zamówienie zgodne z opisem. Dostawa ekspresowa już następnego dnia. Gorąco polecam!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Zofia 27.11.2020

Produkty w sklepie dobrej jakości w dobrej cenie. Przesyłka ekspresowa bezpośrednio do adresata. Niespodzianka w paczce ,drobny prezent.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Dariusz 27.11.2020

Błyskawiczna dostawa, wszystko zgodne z zamówieniem plus bardzo miła niespodzianka. Bardzo dziękuję, na pewno pozostanę stałym klientem.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Anna 27.11.2020

Zamowione produkty otrzymałam już następnego dnia. Wszystko zgidne z opisem.Jestem bardzo zadowolona i mile zaskoczona upominkiem . Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Beatles 27.11.2020

Szybko i sprawnie, zgodne z opisem
Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Krystyna 27.11.2020

Kilkakrotnie korzystałam, za każdym razem jestem zadowolona: towar zgodny z opisem, atrakcyjne ceny, dbałość o klienta.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Katarzyna 26.11.2020

Jestem bardzo zadowolona z zamówienia. Produkty dobrej jakości w niskiej cenie, bardzo szybka dostawa + upominek. Na pewno jeszcze skorzystam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Jan K. 26.11.2020

Produkty na czasie dobrej jakości i w rozsądnych cenach. Zamawiałem kilkaktrotnie - do każdej paczki dostałem upominek. Dobry kontakt e-mail ze sprzedawcą.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Bogusława 26.11.2020

Towar zgodny z opisem, atrakcyjne ceny. Polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Jan 26.11.2020

Wielokrotnie kupuję towar w sklepie. Kupiłem wiele maseczek i środków czystości oraz kosmetyki. Towary mają dobrą cenę i duże rabaty, zawsze ponad 10%. Jest to najlepszy sklep w tej branży. Gorąco polecam. Jan U.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Barbara 26.11.2020

Doskonałe produkty w bardzo niskiej cenie dostawa w krótkim terminie + upominek korzystałam kilkakrotnie dziękuję i serdecznie pozdrawiam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ewa Jazlowiecka. 25.11.2020

Jestem bardzo zadowolona z zamówionych produktów a zwłaszcza z bardzo szybkiej dostawy .Napewno nie raz jeszcze skorzystam.Pozdrawiam.Dziekuje za upominek.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Beata 25.11.2020

Nie wszystko było, brak części masek N95, już pisałam, ale tej opinii nie zamieszczono

Zgodność produktu + + - - -
Jakość obsługi + + - - -
Czas realizacji + + + + -
Odpowiedź sklepu:

Szanowny Kliencie,

Zachęcamy do nontaktu z naszym działem handlowym, gdyz nie otrzymaliśmy informacji o brakach w zamówieniu. 

Pozdrawiam

Zespół Matisto

 

 

JOLANTA 25.11.2020

szybko i sprawnie,polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Agnieszka 25.11.2020

Sklep i produkty godne polecenia. Natychmiastowa wysyłka. Warto skorzystać.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ryszard 25.11.2020

Wszystko w należytym porządku. Miło korzystać z takiego sklepu. Bardzo polecam!!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Jadwiga Ficyk 24.11.2020

Bardzo dobry sklep. Niedrogie artykuły higieniczne. Szybka realizacja zamówienia. Zawsze dołączony jakiś drobiazg w gratisie. To już kolejne moje zakupy i na pewno nie ostatnie. Polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Emilia Schubert 24.11.2020

Wszystko ok. Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

zofia szymonek Szymonek 24.11.2020

Bardzo dziękuję za szybką dostawę i upominek,pewnie jeszcze wrócę

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

tadeomi 23.11.2020

Szybka realizacja. Zamówione art. bez uwag - czyli OK OK OK

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

waclaw 23.11.2020

zamowione produkty otrzymalem zgodnie z zamowieniem+prezent. Polecam sklep. W miare potrzeby bede korzystal z tego sklepu.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

evadent 22.11.2020

polecam atrakcyjne ceny ,towar zgodnie z zamówieniem dostarczony w ciągu 3 dni

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

KrKr 21.11.2020

Bardzo szyba realizacja, dobry asortyment i dobra jakość

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

ulka 21.11.2020

szybko sprawnie i na temat

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Kami 21.11.2020

Polecam zakupy ceny atrakcyjne zwlaszcza na promocjach , dodatkowo bonusy :) szybka dostawa i towar zgodny z opisem. Na pewni o jeszcze sk9rzystam z okazji!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Alicja 20.11.2020

wysyłka szybka, produkty dobrej jakości, niska cena w porównaniu z innymi firmami,

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Edward 20.11.2020

Towar nowy i zgodny z opisem. Szybka dostawa, dobre pakowanie oraz w dostawie bonus, to miłe. Ceny rewelacyjne na wyroby z grupy "higiena" bowiem zakupu dokonałem w tej grupie asortymentowej. Polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Bednarczyk 20.11.2020

Polecam tego sprzedawce!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Agnieszka 19.11.2020

Wysyłka błyskawiczna. Towar dobrze zabezpieczony.
Dziękuję za miły gratis. Jak najbardziej polecam!!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Urszula W 19.11.2020

Polecam.Zamówione artykuły dotarły szybko i zgodnie z opisem. Dziękuję za gratisy.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

marian 19.11.2020

kontakt super ,załatwienie problemów super
miło polecić takiego sprzedawcę.Pozdrawiam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Małgorzata 19.11.2020

Wszystko ok., towar dostarczony zgodnie z zamówieniem. Polecam sklep.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Jacek 19.11.2020

Profesjonalna obsługa , szybka dostawa, towar zgodny z opisem. Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ludwika 18.11.2020

Jestem zadowolona , fachowa i rzetelna obsługa.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

M. Sowula 18.11.2020

REWELACJA. Zamawiałam w sklepie środki dezynfekujace i biżuterię. Zamówienia zawsze przychodziły BARDZO SZYBKO, Towar naprawdę najwyższej jakości. Płyny pięknie pachną i mieszczą się do torebki a biżuteria PIĘKNA, dokładnie taka jak na zdjęciach. Dziękuję za upominek.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Małgorzata 18.11.2020

Mojej opinii dalej nie ma...???

Zgodność produktu + - - - -
Jakość obsługi + - - - -
Czas realizacji + + + + +

Robert 18.11.2020

Dziękuję za szybką dostawę, produkty zgodne z opisem, drobny upominek dodaje klasy sprzedawcy, dobra praktyka handlowa. Polecam sprzedawcę.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Barbara Kraków 18.11.2020

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Marta S. 18.11.2020

Wszystko zgodnie z zamówieniem, bardzo szybka dostawa. Dziękuję za drobny upominek. Firma godna polecenia.
Pozdrawiam i polecam się na przyszłość.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Rafał Grabiec 17.11.2020

POLECAM !!!
Szybko i zgodnie z opisem. Pozdrawiam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Mariusz 17.11.2020

Firma godna Polecenia !!! Wszystko w zgodzie z opisem i mimo wiadomych utrudnień super terminowo . Dzięki za miły dodatek - niespodziankę. Pełna PROFESKA. Dziękuję za transakcję. Życząc wszystkim nam zdrowia Pozdrawiam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Sabina B. 16.11.2020

Wszystko ok. Paczkę zamówiłam 11.11, przyszła dziś (16.11), ale jest informacja na stronie, że mogą być opóźnienia, co nie jest dziwne ze względu na czas, w jakim wszyscy się znaleźliśmy. Dziękuję za miły upominek ????

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Daniel 14.11.2020

jestem zadowolony z obsługi. POLECAM

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Barbara 13.11.2020

Jestem zadowolona z obsługi przez ten sklep. Ilość i jakość zgodna z zamówieniem. Dziękuję za miły, mały prezent.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

andrzej 13.11.2020

bardzo szybka dostawa towar bez zastrzeżeń-dodatek gratis/dzięki polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Krzysztod 13.11.2020

oby wszystkie sklepy na allegro tak działały to by było super

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Małgorzata 13.11.2020

niestety są nieterminowi, Nie prawda jest,że realizują zamówienie w ciągu 24 godzin. Paczka nie dotarła na czas.
Pewnie leżała pod drzwiami mieszkania i została skradziona

Zgodność produktu + - - - -
Jakość obsługi + - - - -
Czas realizacji + - - - -
Odpowiedź sklepu:

Szanowny kliencie,

Proszę o pilny kontakt z naszym działem handlowym, gdyż nie otrzymaliśmy takiej informacji więc nie możemy zareagować. 

Pozdrawiawamy. ZESPÓŁ MATISTO

Kaska 12.11.2020

Świetny sklep od asortymentu po obsługę i realizację.Godny polecenia co już zrobiłam..i dziękuję za gratis????

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Grzegorz 12.11.2020

Profesjonalna obsługa , towar zgodny z opisem. Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Grzegorz 12.11.2020

Polecam. Profesjonalna obsługa szybka wysyłka ,towar zgodny z opisem

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

AS 12.11.2020

Bardzo dobry sklep. Szybka realizacja, towar zgodny z opisem.
bardzo dobra komunikacja. Polecam!!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Beata 11.11.2020

Przy tak dużym zamówieniu złożonym dzisiaj po raz 4 proszę fajny gratis Sklep polecam????

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Beata 11.11.2020

Super sklep towar zgodny z opisem, szybka dostawa zawsze dołączony gratis dziękuje ????poleciłam kilku osobom już też kupują ????

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

JOLANTA 11.11.2020

Super sklep , szybka dostawa, możliwość płatności przy odbiorze, wiem za co płacę, bardzo polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Włodzimierz Szwejkowski 09.11.2020

Polecam. Fachowa , profesjonalna obsługa klienta.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

balansmed 09.11.2020

Sklep godny polecenia. Zamówienia składamy systematycznie i wszystko jak do tej pory jest ok.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Iza 09.11.2020

Zamawiam od dawna w tym sklepie i muszę przyznać , że warto. Przy jednym z zamówień brakowało towaru w paczce , kontakt ze sklepem był fatalny, ale to podobno przez dużą ilość zamówień. Po wyjaśnieniu sytuacji braki zostały dosłane już następnego dnia. Następne zamówienie zostało zrealizowane ekspresowo. Polecam sklep.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Klient 07.11.2020

Super

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Dariusz 06.11.2020

To już moje ente zamówienie. Przyznam, że pomimo małej wpadki z jednym z zamówień oceniam sklep na max profesjonalnie.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Monika 06.11.2020

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa, wysoka jakość produktów i miły gratis. Jestem bardzo zadowolona i na pewno tu wrócę! Dziękuję!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

EWELINA 06.11.2020

Tiwar zgodny z opisem , szybka przesyłka, sklep godny polecenia, jestem bardzo zadowolona będę polecała wszystkim znajomym. Dziękuję za gratis.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Agnieszka 06.11.2020

Świetny zakup, szybka dostawa. Polecam!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

fjjgfhkhjl 06.11.2020

jest ok

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Dorota 05.11.2020

Po raz kolejny udane zakupy. Polecam i pozdrawiam!!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

JOLA 05.11.2020

Szybka przesyłka. Towar zgodny z opisem.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Magonia 04.11.2020

Po kilku dniach przesyłka dotarła. większość zamówionych rzeczy jest OK, tylko jeden rodzaj maseczek (przyłbic} jest trochę zdeformowanych

Zgodność produktu + + + + -
Jakość obsługi + + + + -
Czas realizacji + + + + -

Bożena 03.11.2020

To już mój trzeci zakup w tym sklepie. Jak zawsze towar zgodny z opisem, realizacja błyskawiczna. Po 2 dniach towar został dostarczony.
Dziękuję za gratis.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Basik 46 01.11.2020

Zamówienie dotarło po 8 dniach ale była informacja, że ze względu na dużą ilość zamówień wysyłka towaru może się opóźnić, Towar zgodny z opisem. Dziękuję serdecznie za gratis, Polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Polecam. Szybko sprawnie profesjonalnie. 31.10.2020

Brak zarzutów. Dziękuję za gratis.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Krystyna 30.10.2020

Wszystko przebiegło bez zarzutu.
Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Adama 29.10.2020

Wszystko ok. Serdeczne dzięki za gratis. Polecam

Zgodność produktu +