Dodaj opinię o sklepie

Dodaj opinię

battist 06.04.2022

Produkty zgodne z opisem ,cenowo atrakcyjnie do tego dają rabat, realizacja błyskawiczna - nic ująć POLECAM!!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Janusz Z 04.04.2022 04.04.2022

Zakupy w MATISTO realizowałem już wielokrotnie . Sklep oferuje szeroki asortyment towarów w przystępnych cenach, nie zawsze dostępnych w marketach i innych sklepach . Szybka dostawa . Polecam !

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Bożena P. 28.03.2022

Wszystko załatwione szybko i sprawnie. Towar w porządku, obsługa klienta również. Upominek :) Sklep polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Sylwia 28.03.2022

Przesyłka ekspresowa, towar zgodny z zamówieniem, polecam sprzedawce

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Mieczysław S. 28.03.2022

Lampy UV przyszły w bardzo dobrej cenie i jakości - POLECAM

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Marek.l 22.03.2022

100% pewnosci

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Joanna P. 19.03.2022

Przesyłka dotarła szybko, wbrew opinii innych osób. Wszystko w paczce było zgodnie z zamówieniem plus dodatkowy prezent :) niespodzianka. Polecam ;)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Celina 18.03.2022

Niestety tym razem produkt zamawiany przyszedł ale typ inny niż w zamówieniu i na fakturze. Reszta bez zarzutu.

Zgodność produktu + + - - -
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Krystyna 17.03.2022

Właśnie dzisiaj dostałam kolejną zamawianą paczuszkę.
Szybka dostawa .Towar w bardzo dobrych cenach .Duży wybór. Zawsze gratisik i rabacik na kolejne zakupy. Polecam!!!!!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Bogdan66-r 15.03.2022

Polecam .Towar dobrej jakości ,profesjonalna obsługa.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Irena 13.03.2022

Jestem bardzo zadowolona. Super cena. Polecam ten sklep.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Marek 13.03.2022

Bez zarzutu

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Barbara 12.03.2022

Transakcja przebiegła pomyślnie ,sprawnie towar zgodny z opisem

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Dorota 04.03.2022

Wszystko zgodne z opisem ,szybko, sprawnie , tanio

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Henryk Ppaorcki 02.03.2022

Przesyłka nadeszła szybko, tanio, zgodnie z zamówieniem.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Andrzej S. 02.03.2022

Profesjonalnie przeprowadzona transakcja-szybko,zgodnie z zamówieniem Cena bardzo atrakcyjna + niezapowiedziany Gratis. Bardzo polecam ta Firmę.
Kupię w Matisto jeszcze nieraz.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Sławomir 01.03.2022

Uczciwość i nowoczesność to dewiza sprzedającego. Dziękuję za transakcję. Polecam i pozdrawiam serdecznie.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Bodek93 22.02.2022

Szybko zgodnie z zamówieniem no i tanio. Bardzo polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Kasia 22.02.2022

Przesylka szybko, tanio!!! i solidnie. Polecam te firme

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Karolina 21.02.2022

Polecam, zawsze szybka i sprawna przesyłka oraz towar zgodny z opisem.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Kuba 20.02.2022

Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

irek01 20.02.2022

szybko tanio i zgodnie z zamówieniem .Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

elsikor1970@gmail.com 19.02.2022

Szybko i tanio. Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ella 19.02.2022

Szybko i tanio

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Elzbieta 19.02.2022

Polecam ten sklep, szybko i dobrze

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Renata 18.02.2022

Również polecam,solidnie i terminowo wykonana usługa.Jak będę potrzebowała artykułu, który macie , z pewnością zakupię go u Was.Dzięki za upominek, bardzo przydatny

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Wojtek 17.02.2022

Super szybko i jeszcze niespodzianka.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Michał 17.02.2022

Ekspresowa realizacja pod same drzwi. Rewelacja!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Imrozz 17.02.2022

Polecam. Szybka obsługa, produkt bardzo dobry jakościowo. I gratisik do każdego zamowienia.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Antoni 17.02.2022

Sprawnie, szybko, zgodnie z opisem POLECAM!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Marta 17.02.2022

Polecam, szybka i sprawna przesyłka oraz towar zgodny z opisem.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ewa Pieczynska 16.02.2022

Polecam zamówienie bardzo szybko zrealizowane /dostępne ceny/dodatkowy upominek ????

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Dariusz T 16.02.2022

Jestem zadowolony z zakupów w tym sklepie. Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

start2study 16.02.2022

Kupuję już kilka razy i wszystko się zgadza z zamówieniem. Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Tania 16.02.2022

Profesjonalizm, szybkość obsługi. Tak trzymać.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Robert 16.02.2022

kolejne zakupy szybko, zgodne z opisem, polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ewa Pieńkowska 15.02.2022

Bardzo profesjonalna obsługa. Aż miło robić zakupy. Towar zgodny z opisem. Będę robić zakupy. Serdecznie POLECA

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Arleta 15.02.2022

Szybka przesyłka, duży wybór produktów, świetne ceny i...jeszcze gratisik od firmy. Brawo

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Witold 15.02.2022

Polecam z pełną odpowiedzialnością, produkty bez zarzuty, natomiast rekcja na zakup jak i przesyłka błyskawiczna. Miłym akcentem był prezencik, dziękuję i pozdrawiam do miłego ponownego ,,handlowania'.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

HML 14.02.2022

Jedyne ale to cena wysyłkii.!!!! Bo jak na paczkomat to trochę za dużo !

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Henryk 14.02.2022

Kupuję od początku pandemii-szybko i sprawnia
Polecam sklep bez kantów !!!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

bgluch66@gmail.com 12.02.2022

Polecam, produkty bardzo dobre,
zgodne z opisem, mała niespodzianka i rabat na następne zakupy

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + -

Agatka 10.02.2022

szybkość zapakowania i dostarczenia przesyłki powalająca - rewelacja, zanim zapłaciłam to już przesyłka była w paczkomacie i oczywiście niespodzianka w środku, jakość towaru zgodna z opisem
dziękuję i pozdrawiam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

bizaizior 10.02.2022

sprawna, szybka transakcja

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Małgorzata 10.02.2022

Firma zapewnia o jednodniowej realizacji zamówienia. Ja czekam trzy dni, żadnej informacji, telefony wszystkie wyłączone, na maile nie odpowiadają, nie wiem skąd te pozytywne opinie

Zgodność produktu + - - - -
Jakość obsługi + - - - -
Czas realizacji + - - - -
Odpowiedź sklepu:

Szanowny Kliencie, 

Przepraszamy najmocniej za opóznienie które nie wynikło z naszej winy lecz z zagubieniem paczki przez kuriera. Mamy nadzieję że gratisy który Pan otrzymał, z rekompensują te 2 dni opóznienia. Jeszcze raz przepraszamy i zapraszamy ponownie.

Zespół MATISTO

dor46@poczta.onet.pl 09.02.2022

Błyskawiczna wysyłka. Otrzymany przedmiot zgodny z opisem. Bardzo dobra jakość produktu, długi, aktualny termin użycia. Cena do przyjęcia. Profesjonalna obsługa. Żadnych problemów z zakupem. Gorąco POLECAM ten sklep.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Honoris 09.02.2022

Towar zgodny z opisem, dobrej jakości.
Miłym akcentem są gratisy, które otrzymałam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Zdzisław 09.02.2022

Od początku pandemii w naszym kraju zamawiam środki dezynfekujące w tym sklepie internetowym. Zawsze zamówienie było realizowane bez żadnego problemu i zgodnie z specyfikacją. Wszystkie przesyłki były realizowane bardzo szybko i sprawnie. Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

bama74@tlen.pl 09.02.2022

Polecam. Szybka obsługa, produkt bardzo dobry. I niespodzianka przy odbiorze

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Marek 08.02.2022

Super sprzedawca

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Dorota 08.02.2022

Polecam - czuję się dopieszczona błyskawiczną realizacją zakupu , przystępną a nawet bardzo dobrą ceną , kodem rabatowym na następne zakupy i upominkiem od Firmy . Następne zakupy zrobię właśnie tu :)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

A???? 08.02.2022

Błyskawiczna, profesjonalna obsługa. Gorąco polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Tadeusz 07.02.2022

Wszystko sprawnie dostarczone, towar pierwsza klasa.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Brązowy 07.02.2022

Polecam. Szybko, sprawnie, ceny też w porządku.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ewa 04.02.2022

Sprawnie, szybko, zgodnie z opisem

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Beata 04.02.2022

polecam sklep-są błyskawiczni w wysyłce,dodatkowo dokładają upominek w postaci żelu do rąk.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Angelika 03.02.2022

Szybko i sprawnie. Polecam ????

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Jan 03.02.2022

Solidna firma. W 1godz. po złożeniu zamówienia, towar był gotowy do nadania. Mniej niż 40godz. towar na miejscu. Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Wiesiek 03.02.2022

Kolejny raz kupowałem w tym sklepie. Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Małgorzata 02.02.2022

Przystępne ceny, sprawnie, polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Małgorzata 02.02.2022

Wielokrotnie korzystałam z produktów Matisto, solidna firma. Same superlatywy.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Krystyna 02.02.2022

Bardzo fajny sklep. Różnorodny towar.
Towar zamówiony ,zapłacony i bardzo szybka realizacja.
Polecam!!!!!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Lidka 01.02.2022

Polecam. Szybka wysyłka. Bardzo dobra cena. Test na C-19 w aptece 35zł a tutaj zamówiłam ten sam za 7.90:) Jestem też zadowolona z długopisow. Polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Małgorzata K. 01.02.2022

Szybko, sprawnie i zgodnie z zamówieniem

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Anita 31.01.2022

Bardzo szybka realizacja zamówienie. Towar zgodny z opisem. Zamawiam prywatnie jak i na firmę i wszystko zawsze zgodnie z planem. Polecam :-)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Małgorzata 30.01.2022

Wszystko sprawnie, szybko. Polecam ????

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Paweł 29.01.2022

Zakupiłem butelki termiczne i jestem zadowolony jak i z produktu tak i z ceny .Gorąco polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ania 29.01.2022

Szczerze polecam, doszło wszystko co zamawiałam. Wystraszyłam się jak już po złożeniu zamówienia przeczytałam trochę negatywnych opinii. Ale przesyłka dotarła po 6 dniach od złożenia zamówienia.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Barbara 28.01.2022 28.01.2022

Po raz trzeci korzystałam z oferty tego sklepu.Towar otrzymałam w dniu dzisiejszym zgodnie z zamówieniem. Ceny bardzo przystępne - ogolnie jestem zadowolona. Polecam zakupy w tymże sklepie. Pozdrawiam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Bogdan 28.01.2022

Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Alina 28.01.2022

niskie ceny, bardzo dobry kontakt, gratis

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Sławomir 27.01.2022

Polecam, pozdrawiam, dziękuję za transakcję.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Wieslaw 27.01.2022

atrakcyjne ceny za dobre artykuly szybka dostawa

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Mariak 27.01.2022

Zamówienie zrealizowane szybko i poprawnie. Polecam sklep.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Dorota 27.01.2022

Szybko, sprawnie.Jedyny minus za opakowanie przesyłki, ponieważ dotarła do mnie w pogniecionym opakowaniu.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Aleksander 27.01.2022

Prawdopodobnie jeden z nielicznych dobrych sklepów! Tak dalej trzymajcie!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Magda 27.01.2022

Przesyłka doszła, wszystko się zgadza. Dziękuję

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Halina 27.01.2022

Po raz kolejny korzystam z oferty sklepu, polecam produkty ochrony osobistej dobrej jakości, w dobrej cenie. Zamówienie zrealizowane szybko, bez zastrzeżeń, polecam sklep

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Hanna 26.01.2022

Tanio, szybko i sprawnie. Serdecznie polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Nick Taskar 26.01.2022

Polecam - artykuły medyczne i higieniczne w dobrych cenach, porządnej jakości i dostarczone szybciutko.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Grażyna 26.01.2022

Bardzo tanio,sprawnie ,szybka dostawa ,dodatkowy gratis.
Dziękuję i polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Czolo40 26.01.2022

wszystko z zgodne z zamówieniem

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Bernadeta 26.01.2022

Towar zgodny z opisem, dobra jakość przy niskiej cenie. Szybka wysyłka. Polecam zakupy

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

MN 25.01.2022

Szybko, sprawnie i zgodnie z zamówieniem

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Stefania 25.01.2022

Zgodnie z zamówieniem super szybko

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + -

Stefania 25.01.2022

Zgodnie z zamówieniem super szybko

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + -

Stenia 25.01.2022

Super szybko i sprawnie ????

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Krzysztof K. 25.01.2022

Wszystko super i szybko.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

lancet@op.pl 25.01.2022

Bardzo polecam. Jakość obsługi, czas realizacji oraz zgodność z zamówieniem bez zastrzeżeń.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

kierownik 25.01.2022

Bardzo szybka obsługa. Dostawa towaru zgodna z zamówieniem. Super sklep

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Alicja 25.01.2022

Super towar za przystępna cene, zawsze z miłym gratisikiem :)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ewa F 22.01.2022

Polecam sklep za szybka dostawę, zgodność produktów, miła obsługę
Byłam miłe zaskoczona szybka wysyłka i upominkiem ????????

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Grześ 22.01.2022

POLECAM

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Edward 22.01.2022

Polecam sklep. Wszystko jest ok!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

RS 22.01.2022

Wszystko ok.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ela 21.01.2022

Szybko i sprawnie. Dziękuję i serdecznie polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Agata 21.01.2022

Bardzo profesjonalna obsługa. Szybko, bez żadnych problemów, bardzo polecam. Szeroki asortyment towarów :)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Grocho 21.01.2022

Szybko, tanio i solidnie

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

MC 20.01.2022

Polecam sklep. Tanio i zgodnie z zamówieniem.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Barbara Zakrzewska 20.01.2022

Bardzo dziękuję za szybką, kompletną przesyłkę. Wszystko doszło w idealnym stanie.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Tomasz 20.01.2022

Super produkt ostrzałka do noży.Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Janina 20.01.2022

Szybka obsługa,super ceny,bardzo dobra jakość ,bardzo duża roznorodna oferta,jeden z najlepszych sklepów internetowych

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Teresa 19.01.2022

Szybko i sprawnie. Serdecznie polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Krystyna 19.01.2022

Szybka dostawa, niskie ceny, polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Wojtek 19.01.2022

tanie dobre produkty. szybka dostawa polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Musielak 18.01.2022

Ok polecam Firmę

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Unit... 18.01.2022

Super sklep.Polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Czarek 17.01.2022

Szybka wysyłka, tanie produkty, super sklep. Bardzo polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

AK 16.01.2022

Świetne i niedrogie produkty z szybką dostawą. Super.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Jerzy B. 16.01.2022

Szybko,sprawnie, zgodnie z opisem. Polecam :-)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Marysia 14.01.2022

wszystko ok, towar super, szybka wysyłka, polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

gieluc 14.01.2022

Bardzo szybka dostawa. Atrakcyjna cena. Miły upominek. Polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Bogusław 14.01.2022

Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Bogusław 14.01.2022

Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Agnieszka 14.01.2022

Szybka realizacja zamówienia, towar dobrze zapakowany i zgodny z opisem na stronie internetowej. Do zamówienia dodany gratis :) Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Roman 14.01.2022

Bardzo szybko, bez problemu, produkty ok .
Polecam ta firme .

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Stefan-W 14.01.2022

Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Jedker50 13.01.2022

Super sklep, polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Aneta 13.01.2022

Szybka obsługa. Bardzo dobra jakość produktów w korzystnych cenach, a do tego gratisy i rabaty :-) Polecam!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Maciej 12.01.2022

Polecam pod każdym względem. Sprawna wysyłka , zgodność z opisem, dobra jakość, niska cena.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Deny 12.01.2022

Szybko sprawnie i tanio wiec polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Sławek 11.01.2022

Kolejny raz kupiłem zestawy maseczek przeciwwirusowych. Bardzo dobra jakość, jak zawsze. Szybka dostawa.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Sylwia 11.01.2022

Polecam zakupy w sklepie matisto.pl
Szybką wysyłka, przystępne ceny, duży asortyment

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Maria 11.01.2022

Towar zgodny z opisem-pokrowce na fotele, ładne,porządnie uszyte z miłego w dotyku materiału. Szybka realizacja i przesyłka+ Gratis. Gorąco Polecam i pozdrawiam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Marzena MC 10.01.2022

Bardzo szybka wysylka, produkt swietnej jakosci. Polecam zakupy

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Agnieszka KK 09.01.2022

Kupiłam drobne elementy do kijków trekingowych- zamówienie zrealizowano szybko i z małym gratisem, jestem zadowolona :) dodatki do kijków pasują i wszystko jest zgodnie z opisem. Polecam!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Magdalena J 05.01.2022

Zawsze błyskawiczna wysyłka, wszystkie produkty bardzo dobrej jakości w świetnej cenie. Polecam zakupy.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

DarekBienek 05.01.2022

Super szybka obsługa. Towar dotarł w nienaruszonym opakowaniu.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Wiesław 04.01.2022

Po raz kolejny robię zakupy i jestem całkowicie zadowolony, zarówno co do ceny, jakości towaru jak i dostawy. Polecam znajomym i nieznajomym

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

qookiee 02.01.2022

POLECAM, SZYBKO, SOLIDNIE, BEZPROBLEMOWO, Z GRATISEM!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

barbara rupnicka rupnicka 31.12.2021

Dla mnie osobiście jest to sklep REWELACJA- zamawiam i .. góra 2 dni mam towar. SUPER. Ceny przystępne, jakość ok, Gorąco polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ewa 30.12.2021

Wszystko super

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Franciszek 30.12.2021

Towar zgodny z opisem. Superszybka realizacja i przesyłka. Polecam i pozdrawiam. :)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

krzychwa 29.12.2021

sumienny i szybki sprzedawca - nie trzeba czekać na towar tygodniami. Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Stanisław 29.12.2021 29.12.2021

Polecam. Kilkakrotnie kupowałem - zawsze szybko, sprawnie i zgodnie z zamówieniem

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ela 29.12.2021

MATISTO - Naprawdę wspaniała obsługa klienta, korzystne ceny i solidnie zapakowany towar do wysyłki, bardzo szeroki asortyment - polecam wszystkim!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Andrzej 29.12.2021

Zamówiony towar otrzymałem szybko, zgodnie z zamówieniem, jakość adekwatna do ceny. Polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Stanisław 24.12.2021

Polecam.Szybko sprawnie towar zgodny z opisem

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Alicja 24.12.2021

Polecam sklep. Szybka dostawa. Ceny atrakcyjne.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Firma Polaris - Tadeusz J. 23.12.2021

Długopisy mi się podobają.
Szybka wysyłka.
Dostaliśmy gratisy.
Polecam firmę :)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Marcin 22.12.2021

Błyskawiczna wysyłka, wszystko super, polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Zbyszek 20.12.2021

Wszystko ok. Zgodnie z opisem. Bardzo szybkie terminy realizacji.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

maciek 20.12.2021

Dokonałem zakupu kilku rzeczy w sklepie Matisto. Przesyłka nadeszła błyskawicznie, zabezpieczona należycie i wszystko przebiegło wzorowo. Polecam:)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Małgorzata 19.12.2021

Świetna firma. Produkty zgodne z opisem, kontakt z obsługą rewelacyjny, czas przesyłki szybki. Stosunek ceny do jakości rewelacyjny. Polecam firmę z czystym sumieniem ????

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Kasia 19.12.2021

Polecam sklep Matisto ????za sumienność,dobre ceny ,bardzo szybki czas wysyłki ,odpowiednio spakowany produkt,miła i rzetelna obsługa:-D

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Bogdan 17.12.2021

Pierwszy raz zamówiłem kilka produktów w sklepie MATISTO .Przesyłka dotarła bardzo szybko .Wszystko zgodnie z zamówieniem. W pełni polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Grzegorz 16.12.2021

Wszystko ok, polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

???? motyl 15.12.2021

Towar zgodny z opisem,szybka dostawa,wiele razy zamawiałam jak do tej pory nie zawiodłam się. Polecam.????

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Grzegorz H. 15.12.2021

Dostałem nawet mały prezent. Bardzo miło.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

ARKADIUSZ 15.12.2021

Towar odbierałem osobiście, zawsze przygotowany, dobrej jakości i dobry kontakt. Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Radek 15.12.2021

Towar zgodny z opisem. POLECAM

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Grażyna 14.12.2021

Parę razy zamawiałam, jestem bardzo zadowolona. Towar dobry i niedrogi,szybka dostawa. Polecam .

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Andrzej Ch. 12.12.2021

Towar otrzymałem dobrze zapakowany kompletny i bardzo szybka dostawa. Super dostawca Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Sławomir 12.12.2021

Polecam,pozdrawiam, dziękuję za transakcję oraz za miłą niespodziankę.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Piotr 12.12.2021

Kilkakrotnie kupowałem w sklepie MATISTO wszystko zawsze było Ok.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

klientka 11.12.2021

Szybka realizacja zamówienia. Zostałam powiadomiona o braku towaru i możliwości zwrotu pieniędzy lub wybrania innego artykułu. Oczywiście wybrałam artykuł :-). Pełen Profesjonalizm. Polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Rewelacja 10.12.2021

Znalazłem ofertę na licytacji w sklepie MATISTO, produkt zgodny z opisem i to dwa razy tańszy niż u konkurencji. Zdecydowanie Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Maja 09.12.2021

Polecam:)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Kasia 08.12.2021

Robię zakupy zarówno prywatnie jak i na firmę. Wszystko na najwyższym poziomie, a wysyłka błyskawiczna. Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Marek 07.12.2021

Super sklep.Jestem zadowolonym klientem.Jak coś jest w ofercie to jest. Krótki czas oczekiwania. Dogodna forma dostarczenia i zapłaty.Oceniam na TAK!!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Sebastian 06.12.2021

Wszystko zgodnie z opisem, szybka realizacja. Zdecydowanie polecam!!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Mirosław Figiel 05.12.2021

Ostatnie zamówienia zrealizowane ekspresowo- super!!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Trzomski 04.12.2021

Szybko, sprawnie, tanio, z upominkiem :) wszystko ok, polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Jola 04.12.2021 04.12.2021

Super sklep, super towar

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Maria 03.12.2021

Wszystko zgodne z zamówieniem ,dodatkowo otrzymałam upominek,polecam !

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Janek 03.12.2021

Zakupione maseczki oraz długopisy, zgodne z opisem. Naprawdę trafiłem na dobry sklep. Będę częściej zaglądał do tej firmy. Polecam i pozdrawiam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Beata 03.12.2021

Wszystko ok. Towar zgodny z opisem, szybka dostawa. Bardzo polecam!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

mm57 02.12.2021

Bardzo szybko, zgodnie z zamówieniem,miły gratis !!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Izabela 02.12.2021

Jestem zadowolona ze współpracy z tą firmą. Towar spełnia oczekiwania; szybka przesyłka. Polecam!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Bernarda 30.11.2021

To już moje kolejne zakupy w tym sklepie. Towar zgodny z opisem. Cenowo bardzo dobrze. Jestem bardzo zadowolona

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Tomek 30.11.2021

Dostawa dobrze zabezpieczona w określonym w ofercie czasie, zgodna z zamówieniem i opisem zawartym w ofercie.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Artur 29.11.2021

Kupiłem trytytki mocne. Wysyłka w następny dzień po zamówieniu. Towar zgodnie ze specyfikacją, ładnie zapakowany z prezentem. Polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

ANDRZEJ 29.11.2021

kupiłeś SZCZOTKA KAŚKA ODKURZACZ RĘCZNY OBROTOWY KASIA (11018060941), a sprzedający MatistoPL13 otrzymał Twoją wpłatę.Tylko że, nie mogę dać pozytywnej oceny produktu, z prostej przyczyny, szczotko-odkurzacz nie spełnia swojego zadania.

Zgodność produktu + - - - -
Jakość obsługi + - - - -
Czas realizacji + + + + +

Monika 29.11.2021

Polecam, sprzedawca godny polecenia, ceny przystępne, szybka wysyłka.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Marcin 28.11.2021

Kupiłem palniki/ zapalniczki żarowe na gaz. Świetny, niezawodny, prosty produkt w dobrej cenie, tak jak powinno być. Opis, dostawa, obsługa bez zarzutu.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Brzezina 27.11.2021

Byłam, jestem i będę Waszą klientką, obsługa super. Poprawiłabym tylko wykazy produktów - wielokrotne powtarzanie tych samych powoduje wydłużenie czasu poszukiwań a czasu nie zawsze mamy dużo. Pozdrawiam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Beata 27.11.2021

Zamówienie dotarło szybko i było kompletne. Polecam sklep !!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Adam 27.11.2021

Tranzakcja przebiegła wzorowo , polecam sprzedawcę.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Sylwia 26.11.2021

Przesyłka szybko dotarła. Niestety zakupiony ,,Regulowany ścisk do słoni,,element metalowy, który dokręca siłę ,jest zardzewiały.Szkoda????

Zgodność produktu + + + - -
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Andrzej 25.11.2021

W okresie ostatniego roku kilkakrotnie kupowałem w sklepie MATISTO - głównie artykuły związane z pandemią, ale nie tylko.
Za każdym razem przesyłka docierała błyskawicznie, zakupione przedmioty były dobrej jakości i zgodne z opisem.
W pełni polecam !!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Andrzej 25.11.2021

Towar otrzymałem dobrze zapakowany i w komplecie. Super dostawca . polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Aga 25.11.2021

Wszystko zgodne z opisem. Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Dominika 25.11.2021

To już 3 raz jak zamawiam produkty zawsze szybko, sprawnie. Towar zgodny z opisem.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Michał 24.11.2021

Wszystko zgodnie z opisem, szybka realizacja. Zdecydowanie polecam!!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Anka 24.11.2021

Wszystko ok. Zgodnie z opisem. Bardzo szybkie terminy realizacji.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

feniks 24.11.2021

zgodnie z opisem

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

jnykiel 22.11.2021

Wszystko zgodnie z opisem. Niestety, kanisterek z płynem
dezynfekcyjnym był nieszczelny. Po zareklamowaniu, że wylało się ponad pół zawartości pojemnika firma MATISTO przesłała mi nowy pełny kanisterek.
Jestem bardzo mile zaskoczony reakcją sklepu.
Bardzo dziękuję i polecam firmę MATISTO.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Marcin 20.11.2021

Super cena, dobra jakość .

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ola M 19.11.2021

Jakość obsługi na wysokim poziomie, szybka wysyłka i miły prezent gratis :D Dziękuje i polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Agata 19.11.2021

Polecam :)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Kasia 18.11.2021

Przesyłka blyskawiczna, towar zgodny z opisem,w rzeczywistości jeszcze piękniejszy i w dodatku miła niespodzianka ,polecam ten sklep:)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Krystyna 17.11.2021

Pozytywna szybka obsługa. Dziękuję i zdecydowanie polecam. Miły gest - kod rabatowy.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Agnieszka 15.11.2021

Towar zgodny z opisem, wszystko szybko, sprawnie. Gorąco polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

maruda 14.11.2021

błyskawiczna wysyłka, gratisik bardzo przydatny a niespodziewany, polecam ten sklep!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Maciej 14.11.2021

Zamówiony towar zgody z opisem, dostarczony bardzo szybko po dokonaniu zamówienia. Sprzedawca godny polecenia

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Tomek.W 14.11.2021

Firma super .Więcej umominkòw i gratisòw dostałem niż kupiłem. Szybka wysyłka zgodność zakupionego towaru . Napewno poszperam i coś kupię napewno nie raz

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Krzysztof 13.11.2021

Kolej zakup i kolejny powód do zadowolenia. Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

zby 13.11.2021

Wszystko w jak najlepszym porządku. Towar dostarczony bardzo szybko, dołączony kupon zniżkowy. Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Rafffff 12.11.2021

Spoko firma polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Iwona 12.11.2021

Wszystko zgodnie z opisem, miłe zaskoczenie z pierwszym zamówieniem, dostałam upominek oraz kod rabatowy na następne zakupy, skorzystam napewno, polecam MATISTO

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Mariusz 12.11.2021

Wszystko super szybko i sprawnie, nawet gratis był

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Andrzej W 11.11.2021

Wszystko jest na wysokim poziomie obsługi. Polecam wszystkim. A.W.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Małgorzata 11.11.2021

Wszystko zgodne z opisem , szybka dostawa . Zdecydowanie polecam!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Andrzej 09.11.2021

Po raz drugi w ciągu tygodnia zrobiłem zakupy za każdym razem szybko tanio i fachowo. Polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Anna 08.11.2021

Wszystko zgodne z opisem(MASKA KN95 FFP3 Z ZAWORKIEM MASECZKA OCHRONNA CE), szybka dostawa i do tego upominek. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Polecam! Zdecydowanie polecam!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Firma Vision 08.11.2021

Wszystko sprawnie, zgodnie z opisem.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Sylwia 07.11.2021

Szczoteczki bambusowe super, piękne kolory; pojemniczki również. Zgodne z opisem aukcji, super jakość, niska cena, szybka wysyłka; w paczce gratis niespodzianka. Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Halina 07.11.2021

Kupiłam maszynkę do golenia,jest super, mąż zadowolony szybka wysyłka i dołączony gratis- miły akcent kod rabatowy, dziękuję i polecam !

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Marzena 06.11.2021

Super sklep, godny polecenia. Szybka dostawa,świetny kontakt ze sprzedającym. Wszystko na plus.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Jacek 06.11.2021

Zdecydowanie polecam. Skorzystam ponownie.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Sylwia 05.11.2021

Maseczki wraz z żelami dostarczone szybko. Wczoraj zamówiłam, dziś otrzymałam. Towar dobrej jakości a przed wszystkimi dobra cena. Do tego gratis. Dziękuję i polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Jarek 04.11.2021

Towar dostarczony szybko i zgodnie z zamówieniem. Kod rabatowy i upominek gratis. Gorąco polecam Matisto. ????

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Piotr 03.11.2021

Zakupiłem długopisy , są super , WSZYSTKO BARDZO SUPER!!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Anna Nogawczyk 02.11.2021

Przystępne ceny, szybka realizacja, towar zgodny z zamówieniem, spełnia moje oczekiwania.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Agnieszka 02.11.2021

Udana transakcja. Towar zgodny z opisem + dodatkowo upominek.
Dziękuje i polecam:)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Anna 21.10.2021

Konkretny sklep, jasne opisy produktów oraz spory asortyment mnie akurat interesowały płyny do dezynfekcji. Szybka dostawa i dobry kontakt z klientem, gratisy i kody rabatowe zdecydowanie na plus!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Anna 21.10.2021

Konkretny sklep, jasne opisy produktów oraz spory asortyment mnie akurat interesowały płyny do dezynfekcji. Szybka dostawa i dobry kontakt z klientem, gratisy i kody rabatowe zdecydowanie na plus!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Iwona 16.10.2021

Bardzo dobra jakość obsługi paczka przyszła następnego dnia w środku oprócz zamówionych artykułów był jeszcze gratisowy upominek i rabat na następne zakupy. Polecam wszystkim, ceny bardzo przystępne. Na pewno jeszcze będę korzystać.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Grzegorz 16.10.2021

Wszystko Super . Polecam !!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

C.K. 16.10.2021

Polecam współpracę z firmą. Zakupy robiłam wielokrotnie .(dział dezynfekcja)Towary zgodne z opisem. Szybka wysyłka. Kupony rabatowe na kolejne zamówienie .:)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Jan 15.10.2021

Bardzo sprawna dostawa i brak jakichkolwiek zastrzeżeń co do zamówionych produktów - są bardzo dobrej jakości i w pełni spełniają moje oczekiwania :)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Karolina 15.10.2021

Wszystko OK, polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Paweł 14.10.2021

Super oferta, długopisy ładne i trwałę, torby (reklamóki) trwałe. Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Bogdan 13 10 2021 r 13.10.2021

Firma dobra ciekawe rzeczy maja na pewno u nich bede jeszcze kupowal obsluga szybka no i jeszce jakis gratis daja .

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Bożena 13.10.2021

Sklep SUPER pod każdym względem Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Aneta 13.10.2021

Wszystko super. Polecam!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Aneta 13.10.2021

Wszystko sprawnie i szybko. Towar zgodny z opisem. Polecam!!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

LAF1 12.10.2021

5+ za szybką dostawę.Polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Andrzej 12.10.2021 12.10.2021

Jakość towaru, ceny, pakowanie, terminy dostawy - wszystko na najwyższym poziomie. Dziękuję Pani Ewelinie za kod rabatowy. Tak trzymać!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Małgorzata 11.10.2021

Wszystko ok Towar zgodny z zamówieniem i szybka wysyłka.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Katarzyna 10.10.2021

Wszystko zgodne z opisem, szybka dostawa i do tego upominek. Polecam!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

DERMED 08.10.2021

Polecam ten sklep . Jestem zadowolony z zakupionego towaru.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Paula 07.10.2021

Sklep godny polecenia. Będę korzystała częściej :)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

marcin 25.05.2021

super firam biore juz ponad 30 razy i wszystko ok tylko nieraz kuriel jest kiepski

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Anna 22.05.2021

Sklep - super

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Anna 19.05.2021

Wszystko w tym sklepie jest na 5

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Elżbieta 14.05.2021

Polecam sklep .Towar dostałam w 2 dniu .Maseczki dobre i taniutko
Napewno się jeszcze przydadzą,drobny upominek też fajny.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Małgorzata 12.05.2021

Towar bardzo szybko dostarczony i zgodny z zamówieniem. Dodatkowo dołączony upominek. Nie należy wierzyć wszystkim negatywnym opiniom. Polecam z przekonaniem. To jest moje drugie zamówienie.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Jolanta S. 07.05.2021

Wszystko zgodne z zamówieniem i opisem . Szybki termin realizacji. Sklep godny polecenia. Prezent gratis. Jest to mój kolejny zakup w tym sklepie.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Klient zadowolony 23.04.2021

Czytałam opinie o sklepie bardzo nieprawdziwe!!
Przesyłkę dostałam po 2 dniach ok 200 masek wszystkie super jakości i za bardzo dobra cenęIIII gorąco pozdrawiam żadnych nieprawidlowosci po drodze! polecam gorąco!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Katarzyna Smoter 22.04.2021

Polecam, towar zgodny z opisem, szybka realizacja zamówienia.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Artur Szajner 19.04.2021

Szybka wysyłka, zamawiałem wielokrotnie i zawsze było wszystko zgodnie z zamówieniem. Bardzo polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Bolesław 15.04.2021

Przejrzałem inne opinie, dlatego wcześniej zadzwoniłem do Firmy na telefon stacjonarny i stwierdzam że kontakt jest bardzo dobry. Zamówione artykuły (z naddatkiem ) otrzymałem już po dwóch dniach. Godna zaufania Firma. Zamiast wierzyć negatywom, lepiej sprawdzić. Polecam z przekonaniem.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Mariola 14.04.2021

Rewelacja
Co za firma
Polecam z całego serca

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ryszard 13.04.2021

To już mój kolejny zakup w MATISTO i jak zwykle towar dobrej jakości {maseczki wielorazowe} i atrakcyjne ceny oraz szybka wysyłka. I jak zwykle prezent GRATIS -żel do dezynfekcji rąk.
Gorąco POLECAM

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ewa 10.04.2021

Wszystko naprawdę super. Dobra jakość, szybka wysyłka i gratis! To pierwsze ale nie ostatnie zakupy w tym sklepie. Polecam♥️

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ewa 09.04.2021

Miałam wiele obaw, po złożeniu dwóch zamówień jednocześnie na rożne maski i płyny do dezynfekcji. Zamówieni opłaciłam z góry. Paczki przyszły na następny dzień. Wszystko zgodne z zamówieniem. Jedynie do czego mogę się przyczepić to brak profesjonalnego zabezpieczenia towaru...ktoś, kto pakuje zamówiony towar nie ma wyobraźni...plastikowe puste buteleczki na dnie pudełka...mocniejsze uderzenie i popękałyby...w tym zakresie firma powinna podciągnąć jakość usług.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Alicja 08.04.2021

Pozytywnie oceniam sklep na podstawie 4 przesyłek, które zamówiłam. Miłe było to, że osoba, która pakowała produkty napisała swoje imię. Zdarzyło się, że jedna z paczek "zaginęła", ale odnalazła się w MATISTO i została odesłana na koszt sklepu.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + -

Agata 06.04.2021

Pomimo przerwy świątecznej, przesyłka dotarła szybko. Jeśli ktoś ma problem z brakiem potwierdzeń, niech sprawdza SPAM, bo np. u mnie tam wszystkie wiadomości trafiły. Wszystko zgodnie z zamówieniem, dostaliśmy nawet gratis, także polecam i też sugeruję nie patrzeć na negatywne opinie

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Monia 30.03.2021

Zamówiony towar zgodny z opisem. Szybka przesyłka. Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

MAtisto to manipulatorzy 25.03.2021

Zamieszczacie na stronie opinie pozytywne, moja opinie - negatywna - oczywiście nie trafiła na stronę. Żenada

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Iwona -25.03.2021 25.03.2021

Polecam zakupy , uczciwość i rzetelność .

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Zosia 23.03.2021

Polecam. Wszystko super. Kontakt ze sprzedającym i szybka wysyłka.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Lucja 22.03.2021

Sklep godny polecenia, zamówione produkty są dobre jakościowo.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Antoni z Warszawy 22.03.2021

Zamówiłem towar w środę, towar doszedł w poniedziałek . Nie mam zastrzeżeń mimo reklamy, że towar dotrze następnego dnia. Z Legnicy do Warszawy to w końcu dawał drogi. Przewoźnik DHL też musi mieć czas na dostawę. Naczytałem się o firmie niezbyt miłych opinii, ale chyba ze strony jakiejś konkurencji. Jest OK i pozdrawiam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + -

Mira 20.03.2021

Polecam ten sklep. Maseczki i żele dezynfekujące są bardzo dobre.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

agas 19.03.2021

Polecam sklep. jestem bardzo zadowolona. Kupowałam środki do dezynfekcji.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ewm 16.03.2021

Polecam ten sklep . Jestem zadowolony z zakupionego PULSOMETRU wskazuje dane pomocne w codziennej obserwacji pomiaru

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Małgorzata Stachowiak 04.03.2021

Paczka dotarła z dużym opóźnieniem ale wszystko ok, .W ramach rekompensaty sporo gratisów. Dziękuję

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

EUROTEKST Biuro Tłumaczeń BogusławDuda 03.03.2021

Wszystko absolutnie super!!! Dostawa kompletna na czas-bardzo szybka . Korzystam już trzeci raz z usług tej firmy. Stanowczo polecam i dziękuję bardzo za profesjonalną obsługę i właściwe podejście do klienta. Gorąco polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Elżbieta N. 27.02.2021

Zakupy robiłam kilka razy, Firma godna zaufania, Polecam,Zamówienia zgodne z opisem, Ceny niskie,l

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Grażyna 23.02.2021

Zamówienie kompletne, termin przesyłki dotrzymany. Polecam sklep

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Izabela Gil 22.02.2021

Wszystko super, gdyby tylko ktoś jeszcze odbierał telefony, albo oddzwaniał...:( sklep ekstra, ale kontakt utrudniony

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + - - - -
Czas realizacji + + + + +

Teresa Słowik 20.02.2021

Zamawiałam wcześniej, produkty super,termin realizacji i dostawy jak w opisie, dla tego zarejestrowałam się i będę robić zakupy w MATISTO.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Bogumiła 19.02.2021

Firma godna zaufania.Przesyłka ekspresowa,dobrze zabezpieczona..POLECAM!!!

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Grazyna 19.02.2021

Ze sklepu korzystałam kilka razy i jestem bardzo zadowolona z dostaw. Wszystko zgodnie z zamówieniem i bardzo szybko. Poleciłam znajomym.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Kazimierz 13.02.2021

Wszystko zgodnie z pisem, jakość bd.,nadal będę klientem jak tylko skończą mi się zakupione produkty. Poleciłem znajomym, są zadowoleni także.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Katarzyna 10.02.2021

Czytając opinie na necie miałam mieszane odczucia.Niepotrzebnie.Wszystko zgodnie z zamówieniem i przesyłka mega ekspresowa.Jestem bardzo zadowolona i na pewno to nie ostatnie zakupy u Państwa.Bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Aneta 28.01.2021

Wszystko ok.zgodne z opisem,dobrze zapakowane .Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Grzegorz 26.01.2021

Wszystko bdb..

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

zofia szymonek Szymonek 26.01.2021

Dziękuję za szybką dostawę i upominek.Pozdrawiam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Barbara 26.01.2021

Produkt zgodny z zamówieniem. Dostawa niestety trochę opóźniona (wg sklepu wysłano 21 01. a otrzymałam dopiero 26.01.)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + - - -

Grzegorz 26.01.2021

Też bardzo pozytywnie, i gratis... Dzięki..

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Danuta 21.01.2021

Super tanio, błyskawiczna dostawa i jakość zgodna z zamöwieniem

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Ryszard 20.01.2021

Jak zwykle SUPER - dobra jakość towaru,niskie ceny,szybka dostawa i jeszcze GRATIS - płyn do dezynfekcji
POLECAM

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Waclaw 18.01.2021

Trzecie moje zamowienie zrealizowane w pelni+ prezent. Dostawa w ustalonym terminie. Musze pochwalic firme kurierska, po raz trzeci dostawa w godz. podanych przez firme. Zakres godzin oczekiwania podany okolo 2 godziny.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Franciszek P. 13.01.2021

Polecam bardzo, dziekuje za prezent.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + -

Krzysztof 12.01.2021

Wszystko super .Szybka dostawa plus mały gratis.Polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Zdzisław B. 07.01.2021

Błyskawicznie, świetnie zapakowane, b.dobre ceny, mały gratis. Polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Piotr Z. 07.01.2021

Polecam, towar zgodny z opisem. Mały gratis i szybka realizacja.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Cezary 06.01.2021

Świetne produkty z bezkonkurencyjną ceną. Do tego niezawodna, bardzo szybka dostawa. Korzystałem już kilkakrotnie i co miłe, w każdej przesyłce miałem dołączony gratis. Niewielki, ale liczy się sam fakt. Dziękuję i szczerze polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Marek 05.01.2021

Szybko i profesjonalnie, produkty zgodne z opisem a miłym akcentem jest gratis w przesyłce. Niby nie wiele ale robi robotę.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

ATINA 04.01.2021

Polecam zakupy, towar zgodny z opisem, przystępne ceny , szybka dostawa, gratis do zakupów ;-)

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

adambstar@poczta.onet.pl 31.12.2020

PULSOMETR MEDYCZNY PULSOKSYMETR ENITRO. Polecam. Pulsymetr działa OK. Dołączył firma mały gratis. Polecam. Dostawa szybka.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Anna Nowosielska 31.12.2020

Polecam, towar zgodny z opisem. Mały gratis i szybka realizacja.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Kinga 30.12.2020

Wszystko super.Polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Barbara Śliwiak 30.12.2020

Zamówiłam maseczki i płyny dezynfekcyjne. Ceny niskie. Obawiałam się o jakość. Produkty były dobrze zapakowane. Maseczki chirurgiczne są OK, płyny też dobre. Otrzymałam fajny prezent. Polecam.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + -

roman 29.12.2020

bardzo dobra

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Marek 28.12.2020

Zdecydowanie Polecam. Wszystko ok

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

waldemar 25.12.2020

Towar zgodny z opisem.Zamówienie dotarło w 1,5 dnia roboczego. P O LE C A M

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

JOLANTA 22.12.2020

wszystko ok polecam...........

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Piotr 22.12.2020

Towar super dobra cena polecam

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + + +
Czas realizacji + + + + +

Urszula 22.12.2020

Towar niezgodny z zamówieniem. Zamiast 10 szczoteczek do zębów Oral B (tylko takich używam), otrzymałam (be uzgodnienia ze mną) 24 szt. szczoteczek Zig Zag, marnej jakości. Wartość szczoteczek jest niewielka i są Święta, więc sklep liczy na to, że klient nie będzie reklamował. Tym razem nie będzie, ale tylko tym razem.

Zgodność produktu + - - - -
Jakość obsługi + + + - -
Czas realizacji + + + + +
Odpowiedź sklepu:

Szanowny Kliencie, 

Nie otrzymaliśmy informacji o wysyłce niewłaściwego towaru. Proszę się z nami skontaktować, a szczoteczki zostaną na nasz koszt natychmiast wymienione. 

Pozdrawiamy

Zespół MATISTO

Anna 22.12.2020

Aż to podejrzanie wygląda, że same tak wysokie oceny. Ale to sama prawda, zamawiam stąd regularnie i jestem bardzo zadowolona.

Zgodność produktu + + + + +
Jakość obsługi + + + +